2014. február 10., hétfő

Pletyka: Áprilisban érkezik a Kiválasztott 1. részének első előzetese??

Mielőtt elharapózna, hogy kommentben tájékoztattok erről az amúgy se nem hivatalos, se nem biztos információról, jelzem, tudok róla, azt is leírom, ami terjed a neten és azt is, hogy én mit gondolok a dologról.

A Yahoo Movies oldala csapott le az interneten terjedő pletykára, miszerint az izgatott rajongóknak, akik még csak forgatási képeket láthattak a folyamatban lévő produkcióból, már nem kell sokat várniuk, hogy láthassák az első előzetest, mert az áprilisban érkezik. Sőt, a "produkcióhoz közelálló forrás" [bírom az ilyet, a nevét nem adja, de szövegelni azért szövegel] azt is elárulta, hogy az anyag április legelején érkezik.

A pletyka az elmúlt 24 órában terjedt a neten, miután a produkcióval kapcsolatban álló egyik Tumblr oldalon kiszivárgott. 

A lényeg ennyi, de semmi konkrét.
Én részemről két dolgot tennék hozzá: egyrészt, hogy tavaly a Futótűz első előzetese szintén áprilisban (igaz, a közepén) látott napvilágot, az MTV Movie Awards-on (ez idén április 13-án vasárnap kerül megrendezésre), tehát lehet ebből következtetni. 
A másik, hogy egy korábbi cikk szerint a reklámkampány fő elemeit Cannes-ra és a Comic Con-ra időzítik, és mivel a Kiválasztott esetében két filmet forgatnak, és a forgatás maga is tovább tart, logikusabb egy későbbi teaser időpont, mint tavaly (amikor már nagyon rég vártunk a Futótűzre).

Aki Kiválasztott előzetesest nézne, annak addig is rajongói verziókat tudok ajánlani, például ezt:

6 megjegyzés:

  1. Aztamindenit ez a videó de jól lett összevágva, nagyon ütős :O :)
    Vivi

    VálaszTörlés
  2. Ez a fanmade naggyon jó lett wooooooow!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Elég hatásvadász ez a videó, de el kell ismerni, hogy k. jó :D
    Április... talán... de szerintem néhány still sokkal reálisabb abban a hónapban :) Szerintem is később lesz az első teaser, persze, ha hivatalossá válna az április, akkor nem ellenkeznék ;)

    VálaszTörlés
  4. Hát ez egy eszméletlen jó, csúcs szuper videó. Imádom :) :) Nagyon ugyes az aki ezt csinálta :) Ilyet!! Am. nagyon várom már hogy legyen valami előzetes.

    VálaszTörlés
  5. Ez valami eszméletlen jó lett!!! 3x futott végig rajtam a lúdbőr, komolyan mondom szívből remélem, hogy az első igazi trailer is így rámegy majd az érzelmekre, szuper volt le a kalappal a készítők előtt. És most érzem azt,(trailer hatására), hogy újra kéne olvasnom negyedszer is a könyveket :) Ja a dvd megjelenési dátumának kiírásáért pedig óriási KÖSZÖNET!!! Üdv:Enikő.

    VálaszTörlés
  6. Úristen rohadt jó ez a videó. :O Köszi, hogy kiraktad. :) omg
    xx

    VálaszTörlés