2014. február 27., csütörtök

Julianne Moore Jennifer Lawrence-ről és a Kiválasztott életre keltésének felelősségéről

Úgy látom, ma Julianne Moore napot tartunk, hiszen új filmjén kívül - nyilván amúgy annak kapcsán - két olyan cikk is került elő, amelyben Éhezők Viadala vonatkozások vannak. Ezeket gyűjtöm most egy csokorba.

A Belfast Telegraph cikkében Julianne Moore többek között Jennifer Lawrence-ről beszél:

A vörös hajú színésznő az Éhezők Viadala sorozat harmadik és negyedik filmjén dolgozik együtt az Oscar-díjas Jenniferrel. Először nem volt biztos abban, hogy elvállalja a szerepet, ám miután gyerekei Caleb és Liv rábeszélték, úgy döntött, mégis megcsinálja.
- Nem tudom, egyébként elvállaltam-e volna. Nagyon örülök, hogy mégis így tettem. - válaszolta mosolyogva a brit Telegraph című újságnak.

- Mindentől eltekintve, Jennifer Lawrence-szel dolgozom. Ő egy nagyon aranyos lány. Tudom, hogy az ember gyakran mond ilyet egy interjúban, de ő tényleg az. Bár még nagyon fiatal, az ember egyáltalán nem érzi koraérettnek. Ezzel szemben értelmes, vicces és borzasztó jól kijön az emberekkel. Nagyon odáig vagyok tőle.
Forrás: BelfastTelegraph

Az ugrás után a DigitalSpy videója, amelyben szintén az Éhezők Viadala a téma.




A riporter azt kérdezi, mennyiben volt hasznos Moore számára Sarah Palin szerepe [a Versenyben az elnökségért-ben], hogy eljátssza a könyörtelen Coin elnök szerepét az Éhezők Viadala: Kiválasztott filmekben.

- A kettőnek nem sok köze van egymáshoz. Amikor az ember egy valós személyt alakít, akkor csak annak kell utánajárnia, hogy az illető hogyan beszél, hogyan mozog és milyen fizikálisan. Ami az Éhezők Viadala filmeket illeti, nagyon könyvhűek vagyunk, vannak dolgok, amiket megírtak benne, és ezekhez a rajongók ragaszkodnak, hogy benne legyenek. Szóval nagyon komolyan vesszük ezt a könyv iránti felelősséget, de azt is komolyan vesszük, hogy ezeket az embereket fizikailag életre keltsük, annak ellenére, hogy nem létezőek, de a könyvekben benne vannak.
Forrás: DigitalSpy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése