2014. február 19., szerda

Innen-onnan, 79.

Döbbenetes mennyire leálltak a hírek a produkció háza tájáról, ezért egy újabb csokor egyébbel érkezem, abból ugyanis van bőven.

Bár ezúttal nem minden díjátadón tud megjelenni, Jennifer Lawrence ott lesz az Oscar-díj átadóján, ahol ugyan azt még nem tudni, elnyeri-e a Legjobb Mellékszereplő Színésznő kategóriájának Oscarját, ám az biztos, hogy díjátadóként megjelenik a gálán. Erről Buenos Airesben óriásplakátok is tájékoztatnak:

Forrás: RealOrNotRealNews


A színésznőről például egy új jelenetfotó és néhány promófotó is megjelent a májusban bemutatásra kerülő X-Men filmből:


Az Amerikai Botrány című filmjéhez egy 30 perces kulisszák mögötti videó került fel, amelyben többek között természetesen Jennifert is láthatjuk. Ezt a videót nem ágyaznám be, de akit érdekel, IDE kattintson.

Josh Hutcherson a napokban a Fox19 rádióállomáson járt, és arról beszélt röviden, hogy miképpen változott meg élete az Éhezők Viadala után:



Sam Claflin a The Quiet Ones című filmje kapcsán szerepel az Empire magazinban és röviden így nyilatkozik a filmben látható karakteréről:
- Karakterem nagyon naiv azt illetően, mi is zajlik és miről is szól ez a kísérlet - magyarázza Claflin, aki Brian, az operatőr szerepét alakítja. - De fokozatosan egyre jobban részese lesz az eseményeknek, nem csak a kísérletnek, hanem egyre jobban belelát a témába is, így egyre kevésbé lesz kívülálló.

Íme a kép az újságból:

Forrás: SamClaflinFans

Az immáron sokak kedvencévé vált színész a Hunger magazin címlapján is látható. Íme:

Forrás: SamClaflinFans

Sam Claflin nem csak a BAFTA díjátadó gáláján volt ott, hanem már annak előbulijain is fotózták. Leginkább Laura Haddock-kal fotózták, de én olyan képet szeretek inkább hozni (más színészekről is), amin egyedül van. Szerencsére olyat is találni :)

Photos by Nick Harvey/Wire Image via PanemPropaganda


Philip Seymour Hoffman látható a Rolling Stone magazin aktuális számának címlapján is, ám a múltkori EW-ből, amelynek címlapjával szintén a nemrégiben elhunyt színész előtt tisztelegtek, nem került elő semmilyen cikk, ezért nem olvashattátok. Ebben ugyan van egy beharangozó, de semmi konkrét nincs az Éhezők Viadaláról, így nem fordítom le.

Forrás: Rolling Stone

Natalie Dormerrel a Trónok harca újabb előzetese jelent meg a napokban, ezt is megnézhetitek itt:




Julianne Moore - bár véleményem szerint így is brutálisan sok filmben látható - újabb szerepet tudhat magáénak: A Freeheld című független filmben lesz látható Ellen Page oldalán.
A film az azonos című, 2007-ben Oscar-díjat nyert rövidfilm feldolgozása, amely Laurel Hester (Moore) New York-i nyomozó igaz történetét meséli el, akinek a világa összeomlik, amikor halálos beteg lesz, kormányzati tisztviselők pedig megakadályozzák, hogy élettársa, Stacie Andree (Page) felvehesse nyugdíját.
Ügyéért konzervatív nyomozó partnere, Dane Wells áll ki, aki ugyan megdöbben, amikor tudomást szerez Laurel szexuális irányultságáról, ám a végére az azonos nemű párok jogainak szószólójává válik. Dane Wells szerepét még nem osztották ki. Forrás: THR


A színésznő többek között egyébiránt a jövő héttől nálunk is látható Non-Stop című filmben is szerepel, amelyhez új előzetes és egy Julianne Moore-t ábrázoló jelenetfotó is napvilágot látott:


Forrás: Heyuguys


Jeffrey Wright a Brémai muzsikusok című orosz népmese animációs feldolgozásában adja hangját Duke Henri-nek, aki brémai király nárcisztikus, hataloméhes leendő veje.

A Kiválasztott filmekben Snow elnök egyik miniszterét, Anotniust alakító Robert Knepper látható majd a Zöld íjász jövő szerdai részében, amelynek megjelent az előzetese, amelyben a negatív szerepeiről híres Knepper is felbukkan egy pillanatra. A sorozat egyébként nálunk is megy az RTL Klubon, péntek esténként, a héten nálunk a 2. évad 7. része megy, Knepper pedig a 14. epizódban szerepel majd.

1 megjegyzés:

  1. ma az Arrow FB oldalán pont raktak ki róla képet, de nem ismertem fel :D Na erre kíváncsi leszek :) (egyébként is, imádom az Arrow-t <3)
    Sam nagyon helyes a képeken!

    VálaszTörlés