2014. február 12., szerda

Innen-onnan, 78.

El vagyok maradva kicsit ezzel a rovattal, de ez olyan, hogy ha úgy érzem érdemes, hozom, ha nem, nem. Most ismét összeszedek pár dolgot a produkción kívülről is, hiszen a forgatás részleteiről nem nagyon tudunk, a következő film promójának jelei sem mutatkoznak még.

Ezzel szemben az X-Men: Az eljövendő múlt napjai reklámkampánya már bőven zajlik, japánban pl. már az első TV spot is megjelent. Amit ugyan picit korainak tartok a májusi bemutatóhoz képest, de sebaj, mert Jennifer Lawrence viszont látható a klipecskében:



Josh Hutchersonról az a hír járja, hogy lecserélte menedzserét/ügynökségét, amely 11 éves kora óta óra támogatta. Az elmúlt években Josh Hutcherson az Utazás a Föld középpontja felé és az Utazás a rejtélyes szigetre illetve a Gyerekek jól vannak című filmekben is szerepelt, mielőtt megkapta volna az Éhezők Viadala férfi főszerepét. Josh Hutcherson új ügynöksége a CAA lett.

Tartok tőle, hogy ettől jobban feldobja rajongóit az a néhány kép, amelyen a fiatal színész motorján látható. :)

Forrás és még három kép: JoshHutchersonBrazil

A folytatásban Lenny Kravitz zenél, Alan Ritchsonról egy dögös, Sam Claflinről egy cuki kép látható, megtudhatjuk, Elizabeth Banks milyen formában vesz részt a Tökéletes hang 2. részében, melyik új filmben látható majd Isabelle Fuhrman, olvashatunk Wes Bentley aktuális filmjéről, és láthatunk promóciós posztert illetve fotót Donald Sutherland-del és Natalie Dormerrel.



Lenny Kravitz visszatért szokásos közegébe, őt most zenélni hallhatjátok. A Cinnát alakító színész/zenész ezúttal David Letterman show-jában adta elő a Beatles Get Back című számát.



Alan Ritchson Andrea Marino új könyve kedvéért vetkőzött le, de egyrészt nem teljesen, másrészt viszont gondolom vagyunk még páran, akik nem annyira bánjuk:

Forrás és még több dögös pasikép: Just Jared

Napi cukiság rovatunk főszereplője Sam Claflin, akiről a Love, Rosie című film forgatásán készült a következő kép, ami biztos sok rajongója szívét megmelengeti majd. A baba a filmben Rosie kislánya:

Forrás: SamClaflinFans-tumblr

Azt hiszem, itt még nem szóltam arról, hogy Elizabeth Banks nem csak játszik és producerként vesz részt a Tökéletes hang 2. részének munkálataiban, hanem a filmet is ő maga rendezi. Nem kis vállalkozás ez részéről, hiszen a filmnek már megjelenési dátuma is van, mégpedig 2015. május 15-i, a Kiválasztott filmek forgatás idén májusban ér még véget is az 1. film promójában is biztosan lesz majd szerepe a színésznőnek, akinek ez lesz az első nagyjáték filmes rendezői munkája.


Isabelle Fuhrman, aki az Éhezők Viadalán kívül a 2009-es Az árva című filmben is bizonyított már gonosz szerepben, új filmszerepet kapott, mégpedig nem is kicsit. A fiatal színésznő Samuel L. Jackson és John Cusack társaságában látható majd A mobil című filmben, amely 2015-ben kerül majd a mozikba. A film Stephen King azonos című regényének filmadaptációja [amit egyszer megvettem Apumnak karácsonyra, de nem tetszett neki. Azóta tervezem elolvasni, na majd talán most.], amely arról szól, hogy bizonyos embereknek egy adott pillanatban megszólal a mobilja, majd, amikor felveszik és beleszólnak, teljesen bekattannak. A filmben a női főszereplő Alice szerepét játssza majd Fuhrman. Forrás: Deadline



Egy jelenetfotó és egy klip is jelent meg Wes Bentley (hogy ő milyen sok filmben szerepel...) egyik aktuális filmjéből a Things Peopole Do-ból. A film Bill Scanlin (Bentley) történetét mutatja be, aki egy olyan férfi, aki elveszíti állását. Nem akarja bevallani ezt feleségének, ezért bűncselekményeket követ el, hogy abból tartsa fenn családját. Egy nap megismerkedik Frank McTiernan nyomozóval, aki a törvény betartatására törekszik, ám nem igazán hisz a törvény erejében. A két férfi valószerűtlen barátsága egyre mélyebb lesz, közben azonban Bill egyre nehezebben tudja megtartani titkát, lassanként pedig rájön, hogy sokkal rosszabb érzés megúszni ezeket a bűncselekményeket, semminthogy elkapják.

A képet beszúrom, akit pedig a videóanyag is érdekel, IDE kattintson.


A sokak által kedvelt Donald Sutherland a Corssing Lines - Határtalanul című TV sorozatban is szerepel (nálunk az AXN adta talán), amelynek megjelent a 2. évados promóciós posztere. Klassz. Íme:

Forrás: Spoiler TV
És végül Natalie Dormerről van egy szintén promóciós képünk, róla a Trónok harca 4. évadából.

Forrás: TheGlobalDispatch

7 megjegyzés:

  1. Jujj Sam és a kisbaba..... ehhez ne is tudok mit írni <33
    Az a mobilos film érdekes lehet, kíváncsi vagyok, hogy fog Isabelle játszani benne. :)

    VálaszTörlés
  2. Isabelle Fuhrman eszméletlenül nagyot játszik Az árvában. Igazi karakteres gonosz, még ilyen fiatalon is.
    M.

    VálaszTörlés
  3. Isabelle volt Az árvában? :O jesszus, akkor ő volt az akitől rettegtem vagy egy hétig utána? :O :DD

    VálaszTörlés
  4. Alan- naggyon dögös *-*
    Sam irtó cuki *-*
    Lenny még mindig rohadt jól énekel *-*
    A Mobil című filmre kíváncsi lesz, hajrá 2015 ;)
    Őszintén szólva nem szeretnék egyetlen videót sem látni az X-menről, mert a Futótűznél teljesen a "ezt már láttam...és ezt is..." érzés öntött el... majd a Kiválasztottnál is ezt fogom csinálni (már ha kibírom :D )

    VálaszTörlés
  5. Jöhetnek a kövek:
    Én nem bírom Hutchersont. Nem tehetek róla. Nagyon jól játszik, nagyon jó színész, el tudja adni amgát, de nekem nem szimpatikus.
    Szerintem Sam Claflin, aki egyébként eddig nagyon jól alakította a "macsót", sokkal inkább passzol hétköznapibb szerepekbe, ahol hétköznapibb embereket kell játszania. Mennyivel jobb már, hogy az eredeti hajszíne van, és nem félmeztelenül kigyúrva ácsorog, hanem normális ruhában. Szerintem ez jobban áll neki.
    Lenny Kravitz sosem volt a kedvenc énekesem, színészként sem győzött meg, viszont a magyar szinkron sokat dobott rajta. :)
    Isabelle Fuhrmann arca elég karakteres, jól tud gonoszt játszani. Jena Malone meg buggyantakat. :) Nehezen tudnám őket más szerepben elképzelni, vagy legalábbis nem lenne számomra annyira hiteles, csak ha nagyon jól játszanak, de tényleg nagyon jól.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, remélem, jól esett kiírni magad. :)
      Egyébként sosem értettem miért jó valakinek odamenni valahova csak azért, hogy leírhassa, ki miért gáz.

      Törlés
    2. Jaj, bocsánat. Nem akartam leszólni senkit, csak véleményt formáltam úgy, hogy a pozitív és a negatív is benne volt. :) Nem tudom, hogy jött át, de számomra egyértelmű a hozzászólásból, hogy JH-t jó színésznek, SC-t jó színésznek és szerényebb embernek tartom, LK szinkronja jó és IFnak jól állnak a gonosz szerepek. Szerintem ez pozitív, csak lehet hogy nem jött át. :) Mondjuk sejtettem, hogy így lesz, ezért írtam, hogy jöhetnek a kövek. :)

      Törlés