2014. február 9., vasárnap

Hosszabb pihenőt tervez Jennifer Lawrence az Éhezők Viadala után

Úgy érzem, mára egy Jennifer Lawrence-nap körvonalazódik, amelynek során két cikket olvashattok: most egy frissebbet, délután pedig egy régebbit, ami ha eddig ráért, akkor azt a néhány órát már kibírja :) Íme tehát az első cikk, amelyet a héten találtam.

Jennifer Lawrence kétségtelenül Hollywood egyik legkeresettebb színésznője mostanában, így nem meglepő, hogy azt tervezi, pihenőt iktat be, miután befejezi a Kiválasztott 2. részének forgatását - ahogy ő mondta viccesen, egy évre kikapcsolja telefonját.

A 23 éves színésznőt az elmúlt néhány évben több filmben láthattuk közvetlenül egymás után, többek között a Hallgatás törvényében, a Napos oldalban, az Amerikai Botrányban, Oscar-díjat nyert és folyamatban van a négy részes Éhezők Viadala utolsó két filmjének forgatása, így nem meglepő, ha Jennifer Lawrence kétségbeesetten vágyik már egy kis pihenésre.

Jennifer Lawrence így fogalmazott az Empire magazinnak:
- Oké, ez az én hibám. Csak kisebb szüneteim voltak itt-ott. Az Éhezők Viadala: A kiválasztott forgatásának utolsó napján azonban egy évre kikapcsolom telefonomat.

Amikor megkérdezték, milyen tervei vannak a Napos oldalért elnyert Oscar-díja és az Amerikai Botrányban való teljesítményéért kapott Golden Globe díja után, Jennifer Lawrence így válaszolt: 
- Nem tudom... Menjek a TV-be? Vagy előállok majd valami váratlannal. Talán narrátor leszek az Animal Planet-en. De most komolyan, azt tényleg szívesen csinálnám.

Jennifer Lawrence legközelebb 2014. május 22-től látható a mozikban az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című filmben Raven/Mystique szerepében.
Forrás: Celebrity-Yahoo

1 megjegyzés:

  1. Narrátor lesz az Animal Planeten... okéé :DD Bár én szívesebben "nézem", mint "hallgatom" :D
    Vivi

    VálaszTörlés