2014. február 2., vasárnap

Holtan találták otthonában Philip Seymour Hoffmant


Holtan találták az Oscar-díjas amerikai színészt, Philip Seymour Hoffmant New York-i apartmanjában vasárnap délután - közölte a The Wall Street Journal. Nem kizárt, hogy túladagolta magát, a rendőrség nyomoz.

A New York-i rendőrség nyomozást folytat, hogy megállapítsák a 46 éves színész halálának pontos okát - írja a The Wall Street Journal online kiadása.

A The New York Post online azt írja: a színész drogtúladagolásban halhatott meg. Hoffman már 2006-ban beismerte: kábítószer problémákkal küzd, 2012-ben pedig elvonóra is ment heroinfüggősége miatt - írja a lap.

A lap forrása úgy tudja: Hoffman személyi titkára talált rá a színész holttestére és ő hívta ki a mentőket helyi idő szerint vasárnap délelőtt fél 12-kor. A színész karjából egy fecskendő állt ki a NYP forrása szerint. Jelenleg is helyszínel a rendőrség.
Forrás: HVG

Részletesebben nem kommentálnám a hírt, de természetesen, ha kiderül, ki pótolja majd Plutarch Havensbee szerepében és milyen hatással lesz ez majd a Kiválasztott filmek forgatására, mindenképp jelzem.
Kérem azonban a továbbiakban is, hogy kommentbe ne hozzatok híreket. Köszönöm a megértést.

27 megjegyzés:

  1. RIP :( nyugodjék békében!

    VálaszTörlés
  2. RIP :'( Nagyon megtetszett a Futótűzben Plutarch szerepében, nagyon jól hozta és hiányolni fogom:/

    VálaszTörlés
  3. Annyira nehéz elhinni :(

    Pár perce olvastam én is a facebook-on, először reménykedtem, hogy kamu és jön majd a cáfolat, de egyre több hivatalos külföldi oldal is lehozta a hírt. Már megint a kábítószer...Nyáron nagyon letaglózott Cory halála, most PSH halálhíre is sokkolt :(
    Fantasztikus Plutarch volt, nagyot alakított a szerepben.
    Nyugodjék békében!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, ami engem illet, nagyon meg vagyok döbbenve. Először én is reménykedtem, hogy kamu, bár senki halálhírét nem illő kelteni, de fiatal volt, egészséges, ááá. Mindig megdöbbent a halál :(

      És valahol (bár tudom, hogy nem ez a legfontosabb) valahol tényleg külön döbbenet, hogy forgatás közepette járunk. Fele jelenetet felvették vele... Nehéz lesz a pótlása, nem tudom, mit lehet ilyenkor csinálni.

      Törlés
  4. Azta.....életbe. ez sokkolt, egy fél órája láttam fészen, vártam a cáfolatokat de nem jöttek és egyre jobban elszönyülködtem... Én már nagyon régóta szeretem őt, a Nagy Lebowsky az egyik kedvencfilmem amibe játszik, meg akkor a Master... Jézus.... Most mi lesz Plutarchal? remélem leforgatták már a jeleneteit... Vagy eltérnek a könyvtől és megölik? Tisztára ugyan az a helyzet mint Paul Walkerrel, de ő azért megrázóbb volt, mert nem iylen dolog miatt hallt meg. Húh... nem akarok rémhírt kelteni, de remélem nem halasztják el a film bemutatóját, végülis ő csak egy mellékszereplő volt. :/ Nyugodjék békében.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kizártnak tartom, hogy átírják a forgatókönyvet. Ez nem egy szabadon alakuló sorozat, hanem könyvadaptáció. Véleményem szerint egy másik színésszel újra kell forgatni majd minden jelenetét.

      Törlés
    2. sztem a bemutató eltolása főleg hogy új meghallgatást kell csinálni borítékolható... bár ebben majd úgyis dönt a Lionsgate.

      Törlés
    3. A bemutató eltolása az valóban vastagon benne van a pakliban, bár ez a szerep nem meghallgatásra megy. Mindenesetre nyilván nem lesz egyszerű a pótlás, és baromi gyorsan kell döntést hoznia a Lionsgate-nek, ami meg szintén hülyén jöhet ki.

      Törlés
    4. Nem lennék a helyükbe az biztos. Hát nem tom őszintén a 3 részt olvastam a legrégebben így nem tudom pontosan mennyi / milyen fontos szerepei vannak Plutarchnak benne. De én elképzelhetőnek tartom azt is, hogy kiírják a karaktert. Valamilyen módon, h megmerényelték vagy nem tom. Hát igaz a HG re nem vonatkozik h ilyen fontosabb változattásokkal tér el a könyvtől, de más adaptációkban már volt ilyen és durvább módosítás is. Szóval én erre ezért gondoltam, meg mivel annyira nem szeretném ha helyetesítenék a színészt, annyira szerettem és örültem neki mikor beválogatták. Úgy sajnálom..

      Törlés
    5. Mekkora lebőgés lenne a Lionsgate-nek ha a beharangozott novemberi dátumra nem tudják bemutatni a filmet. Mindenhol azt reklámozzák. Szerintem összekapják magukat.

      Törlés
    6. Szerintem pedig egy ember halála miatti csúszás nem jelent lebőgést. Van ilyen sajnos, tudomásul kell venni. És bár biztosan igyekezni fognak, hogy lehetőség szerint mégse legyen csúszás, azért ezt nem lesz könnyű megoldani.

      És szerintem most ez az a pillanat, amikor mindenkinek kicsit tovább kell tekintenie a személyes érdekein.

      Törlés
  5. URAMÉG, te jóságos ééég!! :OO
    Azt hiszem, sokkot kaptam. Plutarch... Nekem ő Plutarch, és ez annyira durva, hogy komolyan el se hiszem, még most sem fogtam fel, ami történt. Hogy halhatott meg??? Ez nem lehet!! Valami vicc, igaz? ><
    Mindjárt sírok, komolyan... D:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ezzel nem vagy egyedül. Én is mindjárt sírok főleg a sokktól. :'( :((

      Törlés
  6. Uramisten! Nyugodjon békében. Egy csodálatos ember vesztette életét, ismét, megint az miatt a gonosz kábítószer miatt! :'(
    Mondjuk az nekem is felkeltette az érdeklődésemet, hogy mi lesz akkor a film eddig vele felvett jeleneteivel... Istenem, nyugodjon békében. :'(

    VálaszTörlés
  7. Nyugodjon békében!:(:(

    VálaszTörlés
  8. Nyugodjon békében, egy csodálatos színész volt! :(

    VálaszTörlés
  9. Sokkoló hír, nyugodjon békében. :'(
    Ami A kiválasztottban lévő szerepét illeti, nem tudom, hogy fogják megoldani. Nem tudom, hogy felvették-e már az összes jelenetét, de ha nem, akkor kérdéses, hogy mi lesz. Csak úgy lecserélni, miután a Futótűzben már szerepelt, szerintem többet árt, mintha egyszerűen kivágnák a jeleneteit. Nem olyan fontos szereplő, tehát könnyen lehet, hogy kihagyják, vagy háttérbe szorítják a karakterét. Nekem ez a szimpatikusabb megoldás, az eddig felvett jelenetekből talán már össze lehet hozni valamit. Ha jól emlékszem, A kiválasztott második felében már jóval kevesebb a szerepe, mint az elsőben, talán át is lehet passzolni egy részét Coinnak.
    Nagyon szomorú vagyok miatta, nagyszerű színész volt.

    M.

    VálaszTörlés
  10. Nagyon sajnálom!Nem gondoltam volna hogy ez megtörténhet!Nyugodjon békében! :(

    VálaszTörlés
  11. Ez annyira durva.... nagyon megdöbbentett.. Nyugodjon békében.

    VálaszTörlés
  12. Aztamindenit hát ez naggggyon elszomorítot :'(
    Pedig tényleg szuper színész volt,ha meg túladagolta magát, azt nem tudom miért tette, mondjuk ezt sosem fogjuk megérteni... Egyébként tudunk valamit a családjáról?
    Ez meg a másik nagy kérdés,hogy mi lesz Plutarch karakterével...az kifejezetten érdekes lenne, ha hirtelen másik színész bukanna fel helyette a filmvásznon...majd biztosan nyilatkoznak róla.
    'És most egy perces csönddel tiszteljük meg az emlékét'
    Vivi

    VálaszTörlés
  13. Ez nagyon izé!Te jo eg!!!!En is most olvastam az Indexen es remeltem h kamu.Rogton iderohantam,es miutan lattam hogy Ancsi is kitette,teljesen kiborultam.Most mi lesz a Kivalaszottal?????? R.I.P. es bruhuhuhuu.....

    VálaszTörlés
  14. Mondjuk, ami a döbbenetes, hogy a Lionsgate semmilyen formában nem reagált még a halálhírre, pedig az már kijött pár órája. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én olvastam már Lionsgate reakciót a neten. Plusz azt is, hogy az első rész filmezése befejeződött, és a másodikból se volt sok hátra Plutarchnak.

      M.

      Törlés
  15. Egyszerűen hihetetlen! Nyugodjon békében!

    Legutoljára a Mester című filmet láttam tőle, és persze a Futótüzet. Mindkettőben fantasztikus alakítást nyújtott, de kíváncsi vagyok, hogyan oldja meg a Lionsgate a pótlását...

    VálaszTörlés
  16. Már nem tudom ki kérdezte,de a családjáról csak annyit,hogy 3 gyermeket és a barátnőjét hagyta magára.Nagyon elszomorító!:(

    VálaszTörlés
  17. Szomorú hír...döbbenet. 3 kisgyereket hagyott el...és most ez a lényeg.
    Fantasztikus színész volt.
    K.

    VálaszTörlés
  18. Mint egy rossz álom! Először Jancsó, most Ő. Hihetetlenül tehetséges színész volt, bármit csinált az emlékezetes lett!
    Hihetetlenül boldog voltam, mikor láttam, hogy Plutarchot fogja játszani, én a karaktert is kedvelem. Ez óriási hiány. Viszont, ha belegondolok Heath Ledger halálát is megoldották a Dr. Parnassusban. Profik dolgoznak, szóval biztos megoldják.
    Nyugodjon békében!

    VálaszTörlés