2014. február 3., hétfő

A Lionsgate reakciója Philip Seymour Hoffman halálára

Amint azt láthatjátok, néhány napra az oldal is feketébe öltözött, hogy így (is) tisztelegjünk Philip Seymour Hoffman halála előtt, most azonban hoztam a Lionsgate közleményét és röviden azt, miképp fog mindez hatni a Kiválasztottra.

Íme tehát a Lionsgate reakciója:
Philip Seymour Hoffman egyedülálló tehetség volt, nemzedékünk egyik legtehetségesebb színésze. Szerencsések vagyunk, amiért megtisztelt minket azzal, hogy Éhezők Viadala családunk tagja volt. Az, hogy ereje teljében veszítettük el, hatalmas tragédia, családjának pedig legmélyebb részvétünket küldjük.
Később Jennifer Lawrence, Francis Lawrence és a film producerei, Nina Jacobson és Jon Kilik egy másik nyilatkozatot is közzétettek:
Szavakkal nem lehet megfogalmazni azt a lesújtó veszteséget, amelyet jelenleg érzünk. Philip csodálatos ember, rendkívüli tehetség volt, szívünk megszakad. Családjára sokat gondolunk és őszinte részvétünket küldjük.

Egy, a produkcióhoz közel álló forrás szerint Hoffman gyakorlatilag leforgatta a Kiválasztott 1. részében lévő szinte összes jelenetét, ráadásul ebben a filmben szerepe nem lesz olyan jelentős. 

Ami a 2. részt illeti, állítólag nagyjából 7 napnyi forgatása volt még hátra, köztük egy olyan jelenet, amelyet [ha jól értem] át kell majd írni úgy, hogy egy másik karakter vegye át benne Plutarch helyét. 

Mivel Hoffman jelenetei nagyjából kész vannak, Francis Lawrence és csapata magabiztosan a végére érhetnek majd a film készítésének anélkül, hogy a film vagy a karakter szerepe lényegesen megváltozzon. 

Az Éhezők Viadala: A kiválasztott, 1. és 2. részének bemutatási dátuma tehát nem változik - ezt maga a Lionsgate erősítette meg.
Forrás: WallStreetJournal

Természetesen délután-este egy hosszabb cikket is hozok a témában, de tudtam, hogy mielőbb érdekel Titeket minden infó, különösen, ami a filmeket érinti.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép dolog, hogy így "feketébe öltöztél", és mint mindig, köszönjük a cikket. :) :(

    VálaszTörlés
  2. Az ember nem is hiszi el,hogy ez megtörténhet.Elszomorító!Még mindig nem fogtam fel a történteket. :(

    VálaszTörlés