2014. január 19., vasárnap

Natalie Dormer felfedte Cressida-frizuráját

Tegnap este zajlott a SAG (Screen Actors Guild) Awards díjátadó gálája, ahol igen, elsősorban Jennifer Lawrence is érdekelt volt jelöltként és díjátadóként egyaránt, most mégsem ő lesz főszerepben. Annyit írnék le egyelőre, hogy ezúttal nem ő nyerte el a Legjobb Női Mellékszereplő díját, hanem a 12 év rabszolgaság színésznője, Lupita Nyong, azonban a film (az Amerikai Botrány) elnyerte a Legjobb Szereplőgárda díját, szóval Jen sem maradt díj nélkül. Képeket természetesen róla is láttok majd a nap során kikerülő Innen-onnan rovatban.

Most azonban arra koncentrálnék, hogy ezen a gálán Natalie Dormer is megjelent, ahol immáron a filmben is látható frizuráját (jó, hát nyilván nem pont ilyen lesz) is megmutatta. Amúgy ő korábban már nyilatkozott a szerepről, ahol szintén felvetődött a haja, ezt a cikket ITT olvashatjátok el újra. Na, de nem húzom tovább, íme a Cressida-frizura. Szerintem királyságos :) Nektek hogy tetszik?


 
Forrás: Zimbio

12 megjegyzés:

  1. Szia Ancsi!
    Ha már a frizurákról van szó, azt szeretném kérdezni, hogy mivel Jennifernek most is rövid haja van, hogyan forgatja a Kiválasztottat, amiben ugye Katniss hosszú hajú? Lehet, hogy valamiről lemaradtam, ezért kérlek ne nézz butának, csak nem értem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyilván parókában. A hajvágásról ugyan volt hivatalos infó korábban, de arról nem szól a fáma, vajon hogyan forgatja Katnisst. De nem nagyon látok mást, mint hogy parókával.

      Törlés
    2. Köszönöm a segítséget!

      Törlés
  2. Egyik interjújában mondta, hogy parókában, és mintha egy rajongóval készült képen már úgy mutatkozik ( és szerintem látszik, hogy paróka sajnos...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, kíváncsi leszek az első stillekre...

      Törlés
    2. elküldjem a rajongós képet? :)

      Törlés
    3. Elküldheted, igen, a mailcímre, légy szíves, még nem rémlik, hogy beleszaladtam volna.

      Törlés
    4. Hú, klassz ez a haj, bejön :)
      Ami pedig Jent illeti, remélem, hogy nem olyan lesz, mint Kristennek a Napfogyatkozásban, mert akkor kb. a falat kaparom :/

      Törlés
  3. Óóóó, jesszus!!! Imádom, hogy bevállalta! :D Szerintem ezek alapján talán még a kopaszságot is elviselte volna. Nagyon vagány! Gondolom oda a szabad helyre jönnek majd a minták. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, hogy vagány. :) Nekem is tetszik. Sőt így egy kicsit klasszabb, mint a sima kopaszság, dögösebb, és nyilván más szerepeihez viszont megmarad annyi haj, hogy el tudják fedni a kopasz részt. Szóval klassz szerintem is nagyon :)

      Törlés
    2. Amúgy ez már így egy az egybe Cressida! Eszembe se jut Margaery Tyrell a Trónok harcából, vagy Boleyn Anna...az a fülbevaló is nagyon jó...most ütött meg igazán a Kiválasztott-láz :D

      Törlés
  4. Szerintem is nagyon menő :D jól állneki, meg a ruga is nagyon szép :)

    VálaszTörlés