2014. január 26., vasárnap

Kiszáll Trish Summerville az Éhezők Viadala filmekből

A Lionsgate megerősítette, hogy Trish Summerville jelmeztervező elhagyja az Éhezők Viadala sorozatot. Summerville képviselője azt is hozzátette, hogy a jelmeztervező a Gone Girl munkálatait választotta az utolsó két Kiválasztott film helyett.


Summerville helyét a Bart Mueller és Kurt Swanson páros veszi át, akiket jelöltek a Jelmeztervezők Egyesületének Díjára a Mielőtt meghaltam című filmben végzett munkájukért.
A páros korábban Britney Spears Lucky, Stronger és a Slave 4 U zenei videóinak munkálataiban is részt vett, és szintén ők tervezték az HBO divat köré épülő Kergetjük az amerikai álmot című műsorának megjelenését is. 

A TheHollywoodReporter e-mailben kereste meg a párost, akik bár nem voltak hajlandóak elárulni további részleteket, elismerték, hogy izgatottak, amiért részt vehetnek a munkában.

Summerville nagyszerű munkát végzett az előző film során, az általa tervezett jelmezek kifejezetten jót tettek a sorozatnak. Nemrégiben a Net-A-Porterrel együttműködésben elindított egy Capitol Couture kollekciót is, amely egy a Futótűz hangulata ihlette ruhakollekció. És bár szomorú látni, hogy távozik, izgatottan várjuk, mit tesz hozzá Mueller és Swanson a sorozathoz.
Forrás: Hunger-games.net

1 megjegyzés:

  1. Hm...mondjuk ez érdekes,hogy elmegy az Éhezők Viadalától... Azért kíváncsi lennék, miért választotta a másikat o.O
    Vivi

    VálaszTörlés