2014. január 14., kedd

Jennifer Lawrence a Golden Globe díjáról


- Srácok, Ti nem láttátok a beszédemet, ugye? - rontott neki Jennifer Lawrence egy szobányi riporternek a Golden Globe kulisszái mögött, miután az Amerikai Botrányban való teljesítményével elnyerte a legjobb női mellékszereplő Golden Globe díját.

Mi láttuk a beszédet, ami újabb példája volt az Éhezők Viadala főszereplője elragadóan esetlen köszönőbeszédeinek. És bár ő sokszor tűnik ügyetlennek, karrierjéről sok mindent állíthatunk, csak ezt nem: ez immáron második Golden Globe díja ugyanis. És hogy hogyan fogja ezt megünnepelni?

- Utol kell érnem magam alkoholfogyasztásban - mondta. - Szerintem ezért voltam eddig olyan mániákus. Általában ugyanis csak egy pohár bort iszom. Öööö, azt hiszem, ez nem jó válasz. 

Az, hogy az este első díját ő vihette haza, "elsöprő érzés" volt Lawrence. számára. 
- Olyan hihetetlen, tényleg, valóban hihetetlen. Nem igazán tudom feldolgozni. Hatalmas megtiszteltetés... Szakítsanak félbe, különben nem hagyom abba.

Egy riporter félbeszakította kérdésével, amelyben megkérdezte, miért vállalta el az Amerikai Botrányban Rosalyn, a Christian Bale által alakított Irving kicsit kattant feleségének szerepét.
- Még mielőtt elolvastam volna a forgatókönyvet, tudtam, hogy szeretném megcsinálni. - mondta, megjegyezve, hogy ezáltal lehetősége nyílt újra együtt dolgozni David O. Russell-lel, a Napos oldal rendezőjével. - Aztán elolvastam a forgatókönyvet és beleszerettem Rosalynba. Úgy kinőtte magát a szerep és olyan sok elképzelésem volt, hogy folyamatosan a telefonon lógtunk Daviddel. [Rosalyn] egyre jobban kialakult. Nagyon izgalmas szerep volt számomra. Ő csak egy karakter volt. Egyszerűen nagyon szerettem.
Forrás: EW

5 megjegyzés:

  1. Szemet szúrt a beszédbe hogy felkisérték a lépcsőn :D

    VálaszTörlés
  2. Főleg Jennifer miatt maradtam fent hajnalig és néztem végig. :)
    Szerintem eddig az idei volt a legpoénosabb Golden Globe, főleg, hogy gyakoriak voltak a kínos beszólások is. :D

    VálaszTörlés
  3. Hát igen ez a díjátadó elég lazára sikerült :D
    Azért érdekes dolgokat tud mondani Jen is :DD

    VálaszTörlés
  4. És én régóta először most hagytam ki a GG-ot, súlyos hibának tűnik.

    VálaszTörlés
  5. Valaki tud esetleg egy linket ahol visszanézhető? Előre is köszi :)

    VálaszTörlés