2014. január 31., péntek

Innen-onnan, 77.

Jöjjön egy (ezúttal talán kisebb) adag hír ezúttal is innen-onnan.

Jennifer Lawrence az X-men: Az eljövendő múlt napjai című filmben látható idén májustól a mozikban, amelyhez valami naagy dolgot ígértek január 27-re, én az infókból azt szűrtem le, hogy előzetesre lehet számítani. Ezt egy 7 másodperces teaser látszott megerősíteni, amelyben Jenről is van egy egész (!) képkocka, íme:


Aztán nem tudom, mi lehetett az a nagy dolog, mert annyira nem követem az X-men eseményeket, ám az biztos, hogy egy címlap Jenről a karakterében:



Ugyancsak az Empire jelentette meg a következő jelenetfotót is:

Forrás: Empire

Jennifer Lawrence W magazin fotózásáról kerül elő még két kulisszák mögötti kép: 

Forrás: JenLawFans


Még egy gyors Jennifer Lawrence hír, amely szerint a színésznő további 3 évre írt alá a Diorral egy konkrétan 15 millió dolláros szerződést.

Jena Malone a The Wait című misztikus független filmben látható (nyilván csak odakinn), amelyben az Amerikai Horror Storyból ismert Chloe Sevigny-vel egy testvérpárt alkotnak, akiknek váratlanul meghal az anyjuk. Mielőtt azonban bármilyen intézkedésbe foghatnának (például elszállíttatnák a testet), egy telefonhívást kapnak, amely során valaki azt mondja nekik, hogy "Várjanak" és "Maradjanak erősek!", mert anyjuk hamarosan "visszatér". A filmnek nyilván nem a története, hanem a hangulata az érdekes, ebbe leshettek bele a következő videóban.


Jena Malonét egy videóklipben, Kevin Morby Harlem River című számáéban is megnézhetitek, ez is nemrégiben került elő:



Elizabeth Banks új területre látogat: rendezőként debütál a Tökéletes hang 2. részében.
- Elizabeth-től származik a Tökéletes hang ötlete és jelentős szerepe volt abban, hogy az első film ilyen hatalmas sikert érjen el. - mondta Donna Langley, az Universal Pictures elnöke. - Elizabeth hatalmas energiát fektet mindenbe, amibe belekezd, ezért aztán nagyon izgatottan állunk első nagyjátékfilmes rendezése előtt. Forrás: GossipCop


Stanley Tucci egy 13 részes sorozatban, a Fortitude-ban lesz látható majd hamarosan. A sorozat arról szól, hogy miképp hat egy brit természettudós brutális meggyilkolása egy összetartozó közösségre és milyen nyugtalanító fenyegetést jelent mindez a városra. Dan Anderssen (Richard Dormer, Trónok harca) nyomozó a helyi rendőrség vezetője áll az élén annak a világszínvonalú csapatnak, amely a gyilkos elleni nyomozást végzi, kénytelen együtt dolgozni Morton Baldwell-lel (Tucci), a brit nyomozóval, aki belefolyik Fortitude város életébe. Ahogyan a gyanúsítottak listája egyre hosszabb lesz, mindkét nyomozó egyre kevésbé bízik meg a társában. Forrás: THR



A végére két gyors megjelenési hír: Stef Dawson az egyik Grammy előbulin jelent meg, Julianne Moore pedig a Non Stop című film premierjén:

3 megjegyzés:

  1. Jenának a haja abban a film előzetesben...gyerekek uuuha.
    Azok az X-menes poszterek nagyon bejönnek (mert van kb 40 a többi szereplőről).

    VálaszTörlés
  2. A január 27-ei nagy dolog az vot h felraktak 25 címlapfotót amin 25 karaktert megmutattak :)

    VálaszTörlés