2014. január 3., péntek

Innen-onnan, 73.

Itt az ünnepek környéki pangásban inkább egyéb, kisebb hírek vannak, most is hoztam egy csokorra valót.


Jennifer Lawrence-t ismeri el ezúttal a Variety magazin, aki a színésznőt 2013 legbefolyásosabb emberei között tartja számon. Jennifer nagy erényének tartja, hogy mind kasszasiker filmekben (Éhezők Viadala, X-Men sorozat), mind pedig felnőtteknek szóló drámákban (Napos oldal, Amerikai botrány) tisztességgel helytáll.

Ígértem múltkor jelenetfotókat az Amerikai Botrányból. Akkor elmaradt, most pótolom. Ne feledjétek, január 23-tól a film nálunk is látható majd, de előtte még biztosan szólok!





Jennifer Lawrence újabb címlapot tudhat magáénak: ezúttal a japán ELLE februári számának címlapján láthatjuk:

Forrás: JenLawFans

Esküszöm, nem bírom követni Jennifer Lawrence és színésztársa Nick Hoult közötti kapcsolati állapotot, de december 29-én Londonban fotózták őket együtt, két rajongó társaságában:

Forrás: JenniferUpdates

Ha már rajongói képek, olyanok Josh Hutchersonról is kerültek elő a napokban. Josh nyaral, vagyis inkább telel, ha jól ítélem meg, a srác Nyugat-Virginiában síel. Ott is öszefutott vele néhány nagyon szerencsés rajongó, akik készítettek képet kedvencü(n)kről:



Egy újabb elismerés a Futótűznek: Az Allure magazin 5 kiemelkedő mozis smink és frizura pillanatot ragadott ki, amelyek közül az egyik a Futótűz sminkjére és frizuráira vonatkozik. Egyébiránt ezen a listán az Amerikai botrány is szerepel, szóval egy cikken belül két különböző stílusban is láthatjuk Jennifert. Íme:

Forrás: Allure

Woody Harrelson új, HBO-n nálunk is látható sorozatának, a Törvény nevében-nek érkezett egy új előzetese:


A sorozat készítéséről egy több, mint 12 perces kulisszák mögötti videó is napvilágot látott, amely eredeti nyelvű bár, viszon (angol nyelven) feliratozott, így esetleg többeknek érthető. Akit érdekel, ITT nézheti meg.

Aki az érdeklődést ugyan érzi magában, ám az angol tudást kevésbé, az IDE kattintson, ahol egy magyar nyelven feliratozott, ám csak egyperces hasonló anyagot nézhet meg.
A sorozat január 13-tól látható nálunk, de ezelőtt is szólok majd, szóval nem fogjuk elfelejteni!!

Natalie Dormerről szó az utolsó két mai hír: az egyikben egy videót láthattok, amelyben Natalie a Delta AirLines-t reklámozza, arról beszél, hogy milyen sokszor utazik vele. Megemlíti, hogy a Társaság gépeivel repül Atlantába is, a Kiválasztott forgatására, amely zajlott már az ünnepek előtt is, és hamarosan folytatódik, és hogy mennyire izgatott, amiért tagja lehet ennek az Éhezők Viadala családnak.



Szintén Natalie Dormerről szól a hír, miszerint a színésznő egy (újabb) epizódszerepre tért vissza a CBS sorozatába, a Sherlock és Watsonba. A színésznő itt Irene Adlert/Moriarty-t alakítja, aki egy személyben testesíti meg Sherlock szerelmét és ellenségét. Íme a sorozat adott részének előzetese Dormerrel:

2 megjegyzés:

  1. Juuuuuj tényleg ez a csaj játszik a Sherlockban, de jó :D
    Vivi

    VálaszTörlés
  2. Már kerülgetem egy ideje a Sherlock és Watson-t, részben Natalie miatt, de az, hogy ő Irene és Moriarty az egyben, hát ez szuper :)
    Jen címlapja tetszik, bár talán túl sok a retusálás. Pedig az ilyen természetesebb, kevesebb smink, egyszerűbb haj képeket jobban szeretem.

    VálaszTörlés