2014. január 24., péntek

Hivatalos sajtóközlemény a Futótűz DVD-vel kapcsolatban (USA)

Nos, a tegnapi videók után végre hivatalos sajtóanyag is megjelent az amerikai Futótűz DVD megjelenéssel kapcsolatban. A magyar megjelenésről továbbra sincs hír.


SANTA MONICA, Kalifornia (2014. január 24.) – Az Éhezők Viadala sorozat második kasszasiker filmje, az Éhezők Viadala: Futótűz, amely egyszer már felkavarta a világot, ismét lángra lobban majd, amikor március 7-én a Lionsgate forgalmazásában megjelenik DVD, Blu-Ray Combo Pack és még néhány hasonló formátumban. A film - amely 2013 legjobban jövetelmező filmje lett, és amely minden idők 12. legnagyobb bevételét tudhatja magáénak - főszereplője az Oscar-díjas Jennifer Lawrence, aki mellett csupa elismert színészt láthatunk. A film 1973 óta az első olyan női főszereplős film, amely vezeti az éves bevételi listákat, és Észak-Amerikában 420 millió, világszerte pedig 850 millió dollár bevételre tett szert a mai napig.

A világjelenség második részét több, mint két órányi kihagyhatatlan extrával láttuk el, amelynek része egy Blu-Ray exkluzív kulisszák mögötti dokumentumfilm a film készítéséről "A Viadal túlélése: A Futótűz elkészítése" címmel, lesznek törölt jelenetek, audiokommentár Francis Lawrence rendező és Nina Jacobson részvételével és egy betekintés a nagy várakozás övezte akció-kalandfilmbe, a Beavatottba, amely a Lionsgate leányvállalatának, a Summitnak a gyártásában készül. 

A lényeg eddig. Ezután szinopszis, szereplőgárda és a technikai részletek következnek, illetve bár felsorolják az extrákat, de pontosan ugyanaz van benne, mint a fenti leírásban, semmi több! A technikai részletek pedig a saját DVD-nknél lesznek majd igazán izgalmasak.

Van még egy hivatalos DVD ajánló videó is, ami mondjuk nagyban emlékeztet az utolsó előzetesre, de azért nézzétek meg nyugodtan, újdonság már nincs benne ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése