2014. január 28., kedd

Elizabeth Banks Jennifer Lawrence-ről

A mai napon két kis cikket időzítettem Nektek az E!Online anyagai közül, amelyek a sorozat szereplőivel kapcsolatosak. Az elsőből kiderül, hogy Elizabeth Banks-nek volt-e lehetősége gratulálnia Jennifer Lawrence legújabb Oscar-jelöléséhez:

- Igen, ott voltam [a Kiválasztott] forgatásán azon a csütörtökön, amikor kihirdették a jelölést - áradozott Banks az E!News-nak a Sundance Filmfesztiválon, ahol a Little Accidents című filmje miatt jelent meg. - Együtt örülünk vele, jobban, mint bárminek.

Banks, aki úgy fogalmazott, hogy J. Law második, Amerikai Botrányban való szerepléséért való Oscar-jelölése "nagyon klassz", így folytatta:
- Sokat poénkodunk vele. De jól kezeli ezeket, ami nagyon szerethető tulajdonsága Jennifernek.

Nem titok, hogy Banks, Lawrence és az Éhezők Viadala többi szereplője nagyon jól szórakoznak a forgatás során. É hogy mi volt a legdurvább dolog, amit Jen a forgatáson csinált?
-  Nem tudnám megmondani, mi volt a legőrültebb dolga - mondja Banks. - Sokszor okozott már kalamajkát. 

- Nem szeretném elárulni a titkainkat - folytatta Banks, hozzátéve: - Ő pontosan olyan ember, amilyennek a rajongók remélik, ami nagyon jó, egy laza csaj, akivel bárki szívesen megy szórakozni. Az ember határozottan szívesen megiszik vele egy sört.
Forrás: E!Online

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése