2014. január 24., péntek

A britek DVD-je pedig március 17-étől kapható

Na, így legyen ötösöm a lottón, mondtam én, hogy az a misztikus dolog, amire ma fény derül, az a Futótűz DVD megjelenésének hivatalos időpontja!!

A britek a következő videóból értesülhettek a dolgokról:



Illetve előkerült még egy Target Exkluzív DVD ajánló, mondjuk elég gáz minőségben, természetesen cserélem, ha lesz jobb. Viszont minőség ide vagy oda, vannak benne új, kulisszák mögötti jelenetek:

8 megjegyzés:

  1. Mekkora esély van arra, hogy március végéig nálunk is kiadják?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tekintve, hogy a ProVideo még csak tárgyal, leszinkronizálva nincs a film, szerintem nem sok. De nem tudom, milyen gyorsan pörögnek az események. Türelem.

      Törlés
    2. A szinkron gyorsan megy és ha már most tárgyalnak van esély rá

      Törlés
    3. Hát, a próféta szóljon belőled.
      Csak én még emlékszem a nyárra, amikor 2 hetente írtam vissza a GHE-nek, hogy akkor mikor tudnak már mondani valamit. Ezek után októberben derült ki a váltás és decemberben lett DVD-nk. Én bízom benne, hogy idén pörgősebben megy majd, de márciusi megjelenésben nem reménykedek. De meglátjuk :)

      Amúgy jobban aggaszt, hogy úgy érzékelem, hogy csak a Blu-Rayhez lesz a 2 órás dokumentumfilm, nekem pedig DVD-hez kéne. De ezen is majd akkor görcsölök, ha aktuális lesz.

      Törlés
    4. Igen, de a GHE az egy kis cég a ProVideo nagyobb és most már eleve ők intézik a dvd ügyeit és általában náluk mindig a brit megjelenéssel jön vagy egy két nappal később/korábban.

      Törlés
  2. Jók ezek a videók :)
    Pedig jó lenne még márciusban megkapni :( na mindegy...
    Vivi

    VálaszTörlés
  3. Nem hiszem Ancsi. Pár nappal ezelőtt láttam valahol két DVD-s/Digital Copy-s változatot is, 25 dollárért. Nerm hiszem, hogy kihagynának egy ilyen lehetőséget, hisz nincs mindenkinek Blue-Ray lejátszója. Az extra DVD-k meg szerintem kifejezetten érdekesek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így gondolom, de a kinti anyagok kifejezetten "Blu-Ray exkluzívnak" írják a dokumentumfilmet. Mindegy, majd visszatérünk rá, ha lesz magyar leírásunk.

      Törlés