2013. december 7., szombat

Woody Harrelson Forbes interjúrészlet

A héten egyik nap majdnem kisebb szerkesztői válságot éltem meg, amikor elkezdtem lefordítani/összefoglalni egy cikket, majd rájöttem, hogy nem érdekel annyira, hogy érdemes legyen lefordítani úgy, hogy esetleg senkit sem érdekel. Szóval töröltem az egész félkész bejegyzést (amire ráment vagy másfél-két órám már) és a szokottnál sokkal előbb bedőltem aludni. Aztán, mire reggel felkeltem, megjött az, amire hetek óta várok: egy Woody Harrelson interjú. Igaz, az Out Of The Furnace [A történet lényege: Amikor Rodney Baze rejtélyes módon eltűnik, és a bűnüldöző szervek sem akadnak a nyomára, bátyja Russell saját kezébe veszi az ügyet, hogy igazságot szolgáltasson.] kapcsán kérdezik meg egyik kedvenc színészünket, ám nem bírnak elmenni az Éhezők Viadala mellett sem. Mondjuk csak két kérdésre adott választ volt értelme lefordítani, de azért én örülök, hogy kicsit hallat magáról Woody.


Most, hogy az Éhezők Viadala egy folyamatban lévő filmsorozat karrieredben, mit jelent ehhez képest az Out Of The Furnace?
Ami engem illet, nem igazán hasonlítom össze őket. Tudod, kétszer utasítottam vissza az Éhezők Viadalában való szereplés jogát. Én vagyok az egyetlen idióta a világon, aki egy ilyet visszautasít, és nagyszerű, hogy mégis részese lehetek, és nem csupán hatalmas sikere miatta, hanem azok miatt az emberek miatt, akik még részt vesznek benne. Imádom azokat a srácokat, ember! Olyanok vagyunk együtt, mint egy család. Ez a kötelék köztünk olyan szoros és imádunk együtt lógni a forgatáson kívül, és naphosszat együtt nevetünk a forgatáson. Nem tudom elképzelni, hogy bármi még jobb buli lehetne. És mert sok olyan emberrel ismerkedhettem meg, akikkel egyébként soha nem találkoztunk volna, például huszonévesek jönnek oda, hogy autogramot szeretnének. Olyanok, akik egyébként nem jöttek volna oda hozzám. Akik soha nem nézték volna meg, amiket csinálok. Szóval ez egy igazán nagyon klassz dolog. Pedig nem arról van szó, hogy azt gondolnám, én nem azok közé tartozom, akik azt mondják "Én ezeket a... szóval ezekben a kisebb filmekben tudok szerepelni." Semmi ilyesmiről szó nincs. Én csak elveszem a dolgokat, ahogyan azok jönnek, de az a tempó, ahogyan jönnek, megdöbbentő, de természetesen nagyon boldog vagyok, hogy szerepelhetek a filmben.

Nagyszerű karaktert alakítasz az Éhezők Viadalában, de nemcsak azért vállaltad el, mert valószínűleg nagy siker lesz?
Ó, igen, de tudod, nem ez mozgatott. Folyton elmondom, hogy azért dönteni valami mellett, hogy az ember elvállalja, mert az különleges, mert valami olyasmi, ami be fog jönni, az rossz döntés. Egy olyan rossz döntés, amire minden színésznek felhívnám a figyelmét. Sokkal inkább azt mondanám, hogy tetszett a forgatókönyv, igazán megkedveltem a karaktert és jóban voltam a rendezővel. Kedveltem a színésztársakat is - mindegy. De azt mondani, hogy ó, ez milyen sikeres lesz, és ezért szeretnék szerepelni benne, ez nem jó. De igen, az Éhezők Viadala kapcsán mindenki azt gondolta, hogy be fog jönni az embereknek és meg fogják nézni, és hála Istennek ez így is történt.
Forrás: Forbes

1 megjegyzés:

  1. Végre Woodyról is egy cikk :) még ha rövid is, de jó róla olvasni :D

    VálaszTörlés