2013. december 2., hétfő

Stábtagok a kezeslábasokról

Pikáns részletek is találhatóak az alábbi cikkecskében, amelyben az Arénában viselt kezeslábasokról árulnak el kulisszatitkokat a film színészei. Ha nem is 18-as karika, de vigyázat, én szóltam!


- Őszintén szólva arra számítottam, hogy borzasztó lesz, mert az elképzelés, hogy egy teljes filmen át kezeslábast viseljen az ember, szörnyen hangzik. - mondta Josh Hutcherson az Éhezők Viadala: Futótűz promója során. - De valójában egészen kényelmes volt. Sőt egyszer arra is rájöttünk, hogy az ember még ki is tud pisilni belőle. Csak bemegy az óceánba és már teszi is a dolgát. 

Lawrence hozzátette: - Meglepett, mennyire nem volt probléma, hogy átsejlik-e mindenem. Azt hittem, ez sokkal nagyobb gond lesz. 

Na, nem mintha a férfiak nem aggódtak volna amiatt, hogy nem mutat-e túl sokat a kezeslábas: - Megpróbáltunk kezdetben herevédőt felvenni, de nagyon nevetségesen nézett ki. - mondta Hutcherson.

Sam Claflin, aki a dögös Finnick Odair szerepét alakítja, elárulta, hogy először arra kérték őket, tangát vegyenek a kezeslábas alá: - Az annyira bevág, hogy nem látszik a gatya vonala. - mondta. - Végül biciklis nadrágot vettünk fel, az nem sejtetett túl sokat. 

Jeffrey Wright-nak, aki Beetee-t alakította, teljesen mindegy volt, mit kell felvennie.
- Volt, aki nem is vett fel alá semmit - utalt Jena Malonéra, aki Johanna Mason szerepét alakítja.

Alan Ritchsont azonban, aki pályája során fehérnemű modell is volt már, itt pedig az 1. körzetből származó Gloss szerepét alakította, kezdetben nem izgatta a kezeslábas problematikája.
- Ami engem illet, én tangában gondolkodtam. Meg is jelentem, közölvén, hogy készen állok a halál-jelenetem forgatására, mire szóltak, hogy "Öööö, izé, nem gond, hogy kilátszik a hátsód?" Szörnyű volt - árulta el a 28 éves színész.
- Bár mindenkin az volt, így az ember nem érezte olyan rosszul magát. De mindenki azt kérdezte a másiktól, hogy "Nem látszom túl kövérnek benne?"
Forrás: E!Online

5 megjegyzés:

  1. Nincs ebben 18 karika :D De azért gondolkodtam már én is, hogy milyen véleménnyel voltak róla...

    VálaszTörlés
  2. Fu ez jó cikk lett :D Hát igen, ez mondjuk bennem is felmerült, hogy a kezeslábas nem mutat-e majd sokat, de "ügyesen" megoldották :)

    VálaszTörlés
  3. Lol, nem baj, hogy kilátszik a hátsód? xdd Ezen nevettem :D

    VálaszTörlés
  4. Na ez tényleg jó cikk lett és már én is gondolkodtam rajta, hogy milyen véleménnyel vannak a kezeslábasokról, szóval nagyon tetszett! :)

    VálaszTörlés
  5. :D:D:D:D ez jó kis cikk volt, az egyik kedvencem a simán ki lehet pislini belőle meg az utalat Jena Malonéra :D

    VálaszTörlés