2013. december 22., vasárnap

Sam Claflin Esquire interjú + kulisszák mögötti fotózási videó

Amikor Sam Claflin aláírt Hollywood jelenleg futó legnagyobb ifjúsági világjelensége második részére, nem volt felkészülve arra, a reakcióra, amit kiválasztása generált. 
- Néhány tinédzser öngyilkossággal fenyegetőzött, miért engem választottak a szerepre. De mindezt úgy, hogy "Ki az ördög az a Sam Claflin? Dagadt is, csúnya is, én inkább megölöm magam."

Az Éhezők Viadala nagy dolog. Az első kötet, amely 2006-ban jelent meg, 100 egymást követő héten vezette a New York Times Bestseller listáját, a filmverziója, amelyben a főszerepet Jennifer Lawrence alakította, közel 700 millió dolláros mozis bevételre tett szert. Sam Calflin a második, Futótűz című részben csatlakozott a sorozathoz, Finnick Odair szerepében. Az ellene induló Twitter-áradat azért jött létre, mert a könyv a karakterét egy bronzbőrű, helyes, hihetetlen zöld szemű férfiként ábrázolja, akiben megvan minden, amire egy nő csak vágyhat. Hogy tényleg így is legyen, Claflin heti ötször, napi két alkalommal látogatott el az edzőterembe, proteinturmixokon, csirkén és spárgán élt hónapokig. Napbarnítottságából ítélve és abból, hogy néha nehezen mentek rá az Esquire fotózás során a ruhák, Claflin igyekezete sikerrel járt. 

- Ez az én focista combom. - mondja a 27 éves színész. Gyerekként ígéretes játékosa volt a Norwich Város Kiválóságai csapatának, ám egy komolyabb bokasérülés tönkretette karrierjét és más érdeklődési körével foglalkozott inkább, a színészettel. A színművészeti iskola elvégzése után 2011-ben A Karib-tenger Kalózai: Ismeretlen vizeken című filmben tűnt fel Johnny Depp társaságában. - Ő egy csodálatos ember. Egy vagány szemétláda.

Legközelebb Posh filmadaptációjában látható olyan feltörekvő színészek mellett, mint Douglas Booth és Max Irons, amely egy züllött, Oxbridge egyetemi elit klubról szól, amelyet a hirhedt Bullingdon Club-ról mintáztak. Claflin egyre zsúfoltabb időrendjébe tavaly beillesztette még Laura Haddock-kal való házasságát és egy Rosie nevű cockapoo kutya beszerzését is.
- Hát, távol áll attól, hogy férfias kutyának lehessen nevezni. - állapítja meg Claflin a nyilvánvalót. - Azonban, ha az ember egyedülálló, elég, ha szerez egy ilyen kutyát, lemegy egy parkba és minden figyelem rá irányul.
Forrás: SamClaflinfans

És íme az Esquire fotósorozatáról készült kulisszák mögötti videó is:

2 megjegyzés:

  1. Már nem azért, de Sam irtó jól néz ki, csak nem egy Finick Odair :D de a filmben szuperül hozta a karaktert, szóval mindenki megnyugodhatott :)
    Csak én éreztem, hogy a nő britt akcentussal beszélt?

    VálaszTörlés
  2. Angol akcentussal beszél a nő, igen! :)
    Sam pedig tök jól hozta Finnicket és mellesleg az életben egy normális, vicces és szerethető fickó. Én imádom. :)))
    A videóban szintén nagyon aranyos és szép! :)

    VálaszTörlés