2013. december 23., hétfő

Jennifer Lawrence az ausztrál Marie Claire-ben

Az újság címlapját már láthattátok korábban, most a Jenről szóló cikket hozom, ami nem elsősorban a Futótűzről szól, de tudom Jenről szívesen olvastok bármit, bármikor. Talán még itt a karácsonyi csomagolás és szaloncukor kötözgetés közepette is :)


- Igazából először nemet mondtam. - súgja Jennifer Lawrence. Egy exkluzív Santa Monica-i hotel kétszintes, félhományos, paparazzi-biztos tetőlakásába húzódtunk be, ahol a színésznő a Raf Simons által vezetett Dior kampányára utal. - Azt gondoltam, nem vagyok én modell. Nem vagyok én szóvivő. Én csak egy színész vagyok. - mondja a 23 éves színésznő, aki 2013-ban elnyerte a Legjobb Színésznő Oscar-díját, a Golden Globe díjat és a SAG Awards-ot is a Napos oldalban bemutatott teljesítményéért. - Aztán Harvey Weinstein [producer] azt mondta, hülye vagyok. Azt mondta, "Menj csak el Párizsba egy divatbemutatóra." Amikor pedig már ott voltam a bemutatón, úgy éreztem, beszippantott a divat. Beleszeretettem Simons ruháiba, és nevetséges lett volna, ha nem-et mondok.

Kétségtelen, hogy a divatházzal való együttműködésre vonatkozó aláírás miatti aggodalma részben annak is köszönhető, hogy Lawrence biztos nem fog szemünk láttára egy 0 kalóriás kelkáposzta-diétát tartani. Tény, hogy többek között egészséges testalkatának is köszönhető, hogy sok fiatal lány példaképévé is vált.
- Nem, nem, nem. Az kizárt, hogy én fogyókúrázzak. - erősíti meg gurgulázó nevetéssel. - Nekem tetszik, ahogyan kinézek, szóval ha valamit emiatt nem tudok felvenni, hát azt nem veszem fel. - mondja a színésznő, aki ezen a napon Band of Outsiders fekete nadrágot, egy 3.1 Phillip Lim testhez tapadós fehér felsőt, Isabel Marant fekete dzsekit visel.


Az Éhezők Viadala húzódozó hősnőjeként Katniss Everdeen a Liam Hemsworth által alakított Gale Hawthorne és a Josh Hutcherson által játszott Peeta Mellark között őrlődik, és nyilaival megnyeri Suzanne Collins nagy sikerű trilógiájának legszkeptikusabb rajongóit is.
Az életben azonban nem ilyen nagy küzdő: - Két másodpercig sem tartok ki egy veszekedés során sem. Határozottan sokkal inkább vezető típus vagyok, és nem pedig egy követő alkat, de olyan bátor nem vagyok, mint Katniss. Én ebben nem vagyok olyan jó, mint ő.

És bár az, hogy megbotlott az Oscar-díjának átvétele előtt, rengeteg új rajongót jelentett számára, amiről a világ nem tudott, az az, hogy a csillogó ünnepségek után Jennifer Lawrence gyakorlatilag összeesett a kimerültségtől.
- Ez egyike volt azon dolgoknak, ami mindegy, hogy milyen nagy dolog, ha az ember teljesen kimerült, és én beteg is voltam, így ez egyszerűen túl sok volt számomra... Megpróbáltam elmenni egy afterparty-ra, de nagyon rossz volt, úgyhogy azonnal ki is jöttem onnan, hazamentem és rendeltem egy pizzát.

Idén Jennifer Lawrence életében először került fel a Forbes magazin Legjobban kereső 30 évnél fiatalabb hírességeinek listájára. 27 millió dollárra becsült keresetével a lista 8. helyére került, őt Kristen Stewart követi a 23 millió dolláros keresetével.
- Ez nyilvánvalóan azt jelenti, hogy gazdag vagyok. - vonja meg a vállát. - Apukám segít kezelni a dolgokat, de még így is minden hónapban túllépem a hitelkártyám hitelkeretét. A költekezési szokásaim nem változtak, de azért jó tudni, hogy tervezhetem a jövőmet és képzeletbeli gyerekeimet főiskolára is járathatom. 

Bár lehet, ezúttal csak viccelődik, Lawrence nem szégyelli bevallani, hogy vágyik rá, hogy letelepedjen és boldog családi életet éljen, amelyben gyerekként neki is része volt.
- Gyerekként szobám a szüleim szobája mellett volt, és esténként hallottam, amint nevetgélnek elalvás előtt. Ha az ember a szüleivel nő fel, meg akar házasodni, és olyan életre vágyik, amilyen nekik is volt.

Tagadhatatlan, hogy az Éhezők Viadala sikere hozzávéve az arany szobrocska által generált dicsőséggel arra kényszerítette Lawrence-t, hogy fokozottabb szintű biztonsági és sajtóintézkedéseket vezessen be.
Lawrence azt mondja, egyre nehezebben tudja élvezni az egyszerű, hétköznapi dolgokat:
- Szeretnék elmenni egy étterembe és egyszerűen csak enni és egyedül lenni. Örülök, hogy szeretitek a filmjeimet és ezt nagyra értékelem, de olyan nagyszerű lenne, ha hagynátok enni és utána hazamenni. - mondja. - De tudomásul kell vennem, hogy nem tudom megenni az ebédet anélkül, hogy valaki megzavarna és ebbe bele kell törődnöm.

Eszébe juttatom, hogy amikor legutóbb 2013 elején találkoztunk, azt mondta, milyen unalmas, hogy a paparazzik soha nem zaklatják.
- Bárcsak még mindig olyan unalmas lenne. - nevet Lawrence, aki még a házvásárlás előtt áll, jelenleg azonban egy bérelt lakásban él legjobb barátjával és asszisztensével Justine-nal.
- Azt teszem, amit minden 23 éves fiatal is tesz, vagyis hazamegyek, a barátaimmal szórakozok, akik, ha azt mondom, hogy pakolják ki az edényeket, akkor azt válaszolják, csináljam meg magamnak. Szeretek a valóságban élni.
Forrás: au.lifestyle.yahoo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése