2013. december 30., hétfő

Innen-onnan, 72.

Ismét összegyűlt pár apróság, amit érdemes összeszedni, mert külön-külön nem csinálnék miattuk bejegyzést.

Jennifer Lawrence körül eleve pezseg az élet. Az év végi elismeréseiről szinte képtelenség teljes listát készíteni, odakinn már játsszák az Amerikai Botrányt, amelyből újabb és újabb jelenetfotók kerülnek elő, láthatóak újabb képek is különböző fotósorozatokból és - ami nekem a legkedvesebb, különösképp így ünnepek környékén - egy jótékonysági akció keretein belül látogatott meg Jennifer Lawrence egy gyermekkórházat. Ezzel is kezdem.

Forrás: JenLawfans - JLDaily

Ami a fotósorozatokat illeti, néhány kép még korábbról került elő egy Mark Seglier által készített fotósorozatból:

Forrás és még egy: JenLawFans


Jennifer Lawrence Figaro magazinban látható fotósorozatából is láthatunk két újabb képet:


Ami az elismeréseket illeti, szintén két újabbal gazdagodott a Katnisst alakító színésznő:

  • Az Associated Press őt nevezte meg "Az év szórakoztató"-jának.
  • A The Independent Critics 100 legszebb arcának listáján pedig a 40. helyet szerezte meg. Akit érdekel ebben a videóban megnézheti az összes listán szereplő hölgyet. 
Josh Hutcherson a hétvégén volt egy Louisville-Kentucky kosármeccsen, és hogy-hogynem ő maga is a meccs, vagy legalábbis a szünet főszereplőjévé vált. Szinte biztos vagyok benne, hogy örömmel nézegetitek a képeket :) Ja, és Josh szőke, vagyis biztosan forgat ő is a háttérben!! Nyilván nem ezekben a napokban, de 20-a előtt illetve januártól.


Sok hasonló kép még a RealOrNotRealNews bejegyzésében és a JoshHutchersonNews Tumblr oldalon

Jena Malone lesz látható a FOAM magazin februári számának címlapján:


Van a laphoz egy rövid ízelítőnk is:
Jena Malone nem győzött káromkodni és meztelenre vetkőzött az Éhezők Viadala: Futótűzben, ahol Johanna Mason szerepét alakította, ám a vásznon túl új hobbival mutatkozik be: ő maga is szeret fotózni.
- Alapvetően ez az irányításról szól - mondja a színésznő a Foam magazin februári számában. - Amikor színészkedek, én csak az egyik változó vagyok, amikor azonban fotózok, nekem kell kitalálnom mindent: a kellékeket, a díszletet, a hangulatot, a kép szerkezetét.
Az, hogy vannak más jellegű művészi hajlamai is, fontos a színésznő számára, aki hozzátette: - Nem igazán tudom irányítani a kreatív energiáimat, csak követni tudom és tiszteletben tartani azokat.
Egy dolog, amely felett átveszi az irányítást? Hollywood buborékában élt élete olyasvalami, amivel már egészen fiatal kora óta meg kell küzdenie. Ám sok gyerekszínésszel ellentétben azt mondja, akaraterejének köszönhetően sok olyan buktatót elkerült, amit mások nem. 
- Soha nem hagytam, hogy bárki megmondja, mit kellene tennem. - mondja. - Szerintem ez volt a kulcsa annak, hogy a helyes utat jártam.
Forrás: E!Online

Természetesen, ha a cikkből előkerül hosszabb, érdekesebb részlet, igyekszem majd lefordítani részben vagy egészben.

A következő blokkban három, majd a Kiválasztottban szereplő színésznőről van rövidke hírem.

A Net-A-Porter magazinban például a Coin elnököt alakító Julianne Moore-ról láthatunk fotókat és egy interjút is olvashatunk, de a Kiválasztottról nem nagyon van szó benne, ezért azzal a résszel most nem foglalkoznék, csak a képekből hozok ízelítőt:

Forrás és még több: Net-A-Porter

Natalie Dormert a Los Angeles Times jelölte meg azon színészek között, akire jövőre érdemes lesz odafigyelni. Ehhez tartozik Éhezők Viadalát említő interjúrészlet is.

Photo: Robin Marchant / Getty Images
A 31 éves színésznő jövő novemberben új oldalát mutatja meg Cressidaként, a rettenthetetlen forradalmár rendezőnőként az Éhezők Viadala: A kiválasztott, 1. részben, a két részben feldolgozott utolsó könyv első felében.
- Ez egyfajta kiindulás számomra - mondja Dormer, akit telefonon értünk el Nagy-Britanniából. - Jelen pillanatban az emberek csak hosszú szoknyában, hosszú barna hajjal látnak, szóval kicsit más lesz, amikor katonanadrágban és lapossarkú katonai bakancsban rohangálva látnak majd a filmvásznon.
Forrás: LATimes

A 8. körzet parancsnokát, Paylort alakítja majd az a Patina Miller az Éhezők Viadala utolsó két filmjében, akire most a Broadway sztárjaként lehet szavazni. Aki szeretne, ITT voksolhat a színésznőre, akiről újév estéjén derül ki, hogy elnyerte-e a megtisztelő címet.

Patina Miller

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése