2013. december 27., péntek

A Kiválasztott forgatásáról; és Jen jövőre lazább évre vágyik

Lassan szinte lehetetlen küldetésnek bizonyul, hogy teljesen titokban tartsák az Éhezők Viadala utolsó két filmjének forgatását, mivel a helyiek mindent megtesznek, hogy legalább egy pillanatra láthassák Jennifer Lawrence-t és szereplőtársait.

A Yahoo szerint a négy részesre tervezett Éhezők Viadala harmadik filmjének forgatása egyfajta rémálommá vált a biztonságisok számára, akiknek elég nagy számban jelen kell lenniük a Georgia államban zajló forgatás során. A forgatás jelenlegi helyszínén, a Cadwell Tanks-en már a rendőrség és magán biztonsági őrséget vállaló cégek is képviseltetik magukat a forgatás nyugalmának biztosítása érdekében. Az Atlantától közel 50 kilométerre lévő helyszínt már ellepték a lakókocsik és már a film forgatása is zajlik, bár Jennifer Lawrence-t és társát, Josh Hutchersont nem látták a környéken.

Az Amerikai Botrány színésznője nemrégiben elismerte, hogy még a jövő zenéje, hogy hozzászokjon a személyét érintő hirtelen jött érdeklődésnek. 
- A 2013-as év kicsit felemás volt - mondta Jennifer a The Telegraph-nak, hozzátéve: - Volt benne sok jó és pár rossz dolog. Igazi mókuskerék volt, arra emlékszem, hogy folyamatosan nagyon fáradt, de ugyanakkor izgatott voltam.

Ami a következő évet illet, azt reméli, beiktathat egy kis megérdemelt pihenőt: - Alig várom, hogy 2014-ben végre nyugalom és béke legyen körülöttem. Szeretnék egy kicsit lelassítani. Szeretném, ha kicsit kevesebb figyelem irányulna rám, szeretnék egy házat vásárolni és elérni, hogy legyen végre otthonom. Szóval bár a 2013-as év olyan volt számomra, mint egy izgalmas forgószél, szeretném, ha 2014 kicsit nyugodtabb, békésebb időszakot hozna.
Forrás: Entertainmentwise

2 megjegyzés:

  1. Neeeee... Jenből sose elég!!! De megértem! :D
    Ezek szerint a Kiválasztott 2 része egyszerre forog?

    VálaszTörlés