2013. november 18., hétfő

Újabb nyereményjátékok

Még gyorsan csapjatok le pár nyereményre, ugyanis még két újat találtam Nektek (meg egyet még szombaton, amiről már akkor lecsúsztunk :( )

Nos, az elsőt - ismét - a sorozat könyvkiadója ajánlja fel Facebook oldalán íme:

Nyereményjáték!
Van 5 db páros belépőnk a Futótűz csütörtöki díszbemutatójára. Ha szeretnél nyerni, nincs más dolgod, mint lájkolni ezt a bejegyzést. A szerencséseket a lájkolók közül fogjuk kisorsolni, és holnap ilyenkor tesszük közzé a nevüket. [A bejegyzés reggel 8:14-es időpnttal került fel!]

A díszbemutató az Aréna Plázában lesz 19 órai kezdettel - erősen javasoljuk, hogy olyanok vegyenek csak részt a nyereményjátékban, akik el is tudnak jönni, ha nyernek.

Aki lájkolni szeretne, ITT teheti meg.

A következő játékot a VIVA TV hirdette meg, és itt is játszhatnak vidékiek is :))

Nyerj jegyet Az éhezők viadala - Futótűz vetítésére!
Megnéznéd a nagysikerű könyvből készült film folytatását? Most itt a lehetőség: amennyiben helyesen válaszolsz az alábbi kérdésekre, tiéd lehet az öt páros belépő egyike a film általad választott vetítésére! Szóval, ha szeretnéd látni, hogyan folytatódik a zseniális Jennifer Lawrence, vagyis Katniss története, válaszolj MOST!

A mozijegy kuponok 2 személyesek és beválthatók a Cinema City mozikban az adott filmre a premier napjától munkanapokon hétfőtől csütörtökig a moziműsornak megfelelően (amely mozikban és időpontokban megy a film). IMAX és 4Dx vetítésekre nem érvényes. A kupon nem továbbértékesíthető, a teljes játékszabályzatot megtalálhatod itt.

Itt nem derül ki, hogy mi a határidő, én még játszottam, hátha.
Ezúttal 3 (rajongók számára evidens) kérdésre kell válaszolni, megadni néhány adatok (név, telszám, postacím, e-mail cím), és ennyi. Aki játszani szeretne, IDE kattintson!

Ne feledjétek, hogy zajlik még a Bookline játéka is, ITT, a negyedik kérdés van még tegnapról, várhatóan még ma érkezik az ötödik és egyben utolsó forduló kérdése is!

Jó játékot és sok sikert mindenkinek!!

Ui.: Azért most már ne nyerjetek el ám mindent előlem ;)

7 megjegyzés:

  1. mivel nálunk nem cinema city van, így most gyorsan befoglaltam 21-re 20.15-re a jegyet :D szval nem maradok le semmiről :) tehát nem kell már sokáig kerülgetnem a videókat, amiket ancsi felraksz :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helyes-helyes.
      PEdig nagyon agresszívan és csalogatóan nyomom ám ezeket a vidiket :D

      Törlés
    2. ne is mondd.... :D alig merek feljönni az oldalra, hátha elcsábulok :D de azért mindig benézek, h milyen új dolgot raktál ki. majd pénteken bepótolom azokat, amik kimaradtak számomra. nem is értem, h h bírom ezt ki :D

      Törlés
  2. Ezt a VIVA-s jó! Akármikorra két kupon. Nem vagyok túl szerencsés, de reménykedem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem sem hagy ám el a remény ;)
      És kikerült az utolsó kérdés is a Bookline-ra :)

      Törlés
  3. Ancsi, orok hala, hogy kiirtad ezt, mert megnyertem a viva tv-set ugy, hogy soha eddig semmit nem nyertem az eletem folyaman , szoval nem tudom, hogy koszonjem meg:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem mondod !!! :) Nagyon örülök :)
      Gonosz dolog volt elnyerni előlem, de így jártam ;) Jó mozizást!!!

      Törlés