2013. november 12., kedd

Új TV Spot

Vigyázat: a következő TV Spot két dolgot is ellő: az egyik, hogy mit csinál Katniss, hogy bemutassa tudását a Játékmestereknek [nem spoilerezem a véleményemet, de nem is biztos, hogy bírná a nyomdafestéket] és a végén a Bőségszaru megpörgetését is, ezúttal nem a vezérlőteremből, hanem kint az Arénában. Szóval óvatosan nézd, veszélyes 30 másodperc:

11 megjegyzés:

  1. ez a tudásának a bemutatása?! hm... igazából én azt hittem, h ez a gyakorlós rész, amikor a többiek jelentkeznek szövetségesnek.

    VálaszTörlés
  2. az bőségszaru a végén!! HIHETETLEN!! :D:D:

    VálaszTörlés
  3. *SPOILERveszély*

    Na igen, én már trailereknél gyanakodva néztem, hogy esetleg lehet-e ez a fényes emberkés szimuláció a Játékmesterek előtti bemutató... hát lehet. :D Nem mondom, hogy tetszik ez a változtatás, de azért olyan nem érint meg a dolog.

    VálaszTörlés
  4. Nemugy volt h katniss senca babutncsinal ? :O .... Nehogy mar azt a rezzt kihagyjaknvagy amit peeta fest :O

    VálaszTörlés
  5. Nevezzetek naivnak, de én erre még nem vennék mérget... Abból indulok ki, hogy nem látjuk Plutarchot és Katnisst egy képkockán, szóval az is lehet, hogy összevágták a jeleneteket. Aztán meg kitudja...
    A bőségszarus rész rohadt jól néz ki. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmmm. Én is fel voltam háborodva első blikkre, ugyanakkor valóban igazad van, hogy sokszor manipulálnak minket félre azáltal, hogy a képet meg a hangot máshogy vágják össze, mint az eredeti filmben lesz. De ha tényleg így lesz, ahogy itt, az - nekem - egy súlyos könyvhűtlenség, mert én azt reméltem, azért domborítják ki Seneca halálát az első részben, hogy a másodikban lévő hangsúlyos dolgokat lehessen rá építeni!!!

      Törlés
    2. Nekem úgy rémlik, hogy az első részben is fentvoltak a vezetők a gyakorláskor és nézték hogy mit csinálnak. Meg a kettes könyvben is nézik őket mert ott mutatják meg Katnissnek a fodrozodó területet B és W, mert mondja is Katniss nekik hogy miatta vannak elválasztva, hogy rájuk lőtt

      Törlés
    3. én is pont azt akartam írni, mint toby, szerintem se biztos, hogy ez egy jelenet. Szerintem, ha az lenne, akkor Katniss Plutarchra nézne, és lenne vmi közös képkocka, ez inkább training.
      És igazából ha összehasonlítjátok azzal a jelenettel, amit úgy adtak ki, hogy "Katniss a gyakorláson", tök ugyanaz az egész, persze Plutarch nélkül. Úgyhogy én azt mondanám, hogy ez az edzés, és nem a játékmestereknek bemutatott magánakció.
      A bőségszaru pedig csúcs :)

      Törlés
    4. Igazatok lehet. Jó is lenne, meg logikus is. :D

      Törlés
    5. Reméljük ez az oka és nem alakították át

      Törlés
  6. Wow a bőségszarus rész nagyon állat *.*
    Hát szerintem Francis tényleg könyvhű marad, szóval ahogy mondtátok, ez (remélhetőleg) csak átverés... Nemsokára kiderül :D
    Vivi

    VálaszTörlés