2013. november 22., péntek

Panem Run: Új Éhezők Viadala mobil játék

Már a múlt héten láttam a híreket ezzel kapcsolatban, de akkor rengeteg minden volt, és bár most is tudok akár mást is hozni, de immáron megjelent a játék, úgyhogy összegyűjtöttem a vele kapcsolatos infókat: képek, reklámvideó, sajtóközlemény, letöltő linkek. :)


A Reliance Games és a Lionsgate egyesítik erejüket, hogy elindítsák az Éhezők Viadala: Futótűz - Panem Run nevű hivatalos mobil játékukat

A két cég együttműködik, hogy egy ügyességi játékot közösségi élménnyé alakítsanak, és hogy lehetővé tegyék, hogy a rajongók Panem-szerte hirdessék a reményt.

LOS ANGELES és SANTA MONICA, 2013. november 12. - A Reliance Games, vezető nemzetközi mobil játék stúdió és a Lionsgate, a világ vezető szórakoztatási vállalata bemutatja az Éhezők Viadala történetének következő, mobil eszközökön elérhető fejezetét.

A hamarosan bemutatásra kerülő, Éhezők Viadala: Futótűz című film - amely 2013. november 22-étől látható a mozikban világszerte - történetén alapuló Éhezők Viadala: Futótűz - Panem Run mobil játék a film cselekményét a játékosok kezébe helyezi. A játékban mind versengésre, mind pedig közösségépítésre lehetőség nyílik, amely során a játékosok Éhezők Viadala rajongótársaikkal küzdhetnek meg, hogy dicsőséget szerezzenek körzetük számára azáltal, hogy a lehető legnagyobb utat teszik meg és a lehető legtöbb pontot érik el.

- Az Éhezők Viadala életben maradásért való küzdelméről szóló nagy jelentőségű története lehetőséget biztosít számunkra, hogy Panem versengő világát egy közösségi mobil játék keretein belül gondoljuk újra. - nyilatkozta Manish Agarwal, a Reliance Games vezérigazgatója. - A Lionsgate-tel együttműködve egy Éhezők Viadala rajongói közösséget építünk, akik csapatokat alkothatnak, hogy együtt győzzék le Panem körzeteinek sajátságos kihívásait. 

- Az Éhezők Viadala: Futótűz - Panem Run mobil játék szórakoztató és izgalmas kiegészítője a film látványos akcióinak és történetének - tette hozzá Danielle De Palma, a Lionsgate Digitális Marketingért felelős osztályának alelnöke.

Az Éhezők Viadala: Futótűz - Panem Run idén novemberben jelenik meg és okostelefonokon és táblagépeken játszható.

Eddig a sajtóközlemény (lényege). A játék azóta már megjelent, és ingyenesen letölthető például a GooglePlay alkalmazási közül és az iTunes oldaláról is. Bevallom, nem próbáltam ki, de majd navigáljátok egymást, ha nagyon nem működne :) Illetve, ha segítetek, mi-merre, javítok a linkeken. :)

5 megjegyzés:

  1. nekem bejön ^^ :D már voltam a 2. helyezetm csak leelőztek.. -.- :D

    VálaszTörlés
  2. Nekem is bejött,csak nem vagyok vmi nagy tehetség benne :D tnap kattantam rá :D
    Ncsi

    VálaszTörlés
  3. Sajnos nekem se lehet telepíteni pedig elég nagy a telefonom képernyőfelbontása és eddig minden Run-os játék elindult mint pl:Temple Run, de ez nem :(

    VálaszTörlés
  4. valaki segítsen, hogy lehet itt helyezést elérni és embert változtatni?:D

    VálaszTörlés