2013. november 5., kedd

Nemzetközi Futótűz rajongói nap és új jelenet november 6-án

A TikTak6 kapcsán már olvashattatok arról, hogy november 6-án nemzetközi Futótűz rajongói nap lesz (hogy azért mégse teljesen maradjanak ki a külföldi rajongók a buliból), amelynek során bárki kérdezhet a film szereplőitől a Google+, Yahoo, Tumblr, Twitter és Facebook közösségi oldalakon keresztül. Na, ennek a napnak érkezett meg a részletes menetrendje, amelynek során - amint azt a képen is olvashatjátok - egy új Futótűz jelenetet is láthatunk !!


11:00 - GOOGLE+ HANGOUT (nálunk 20:00)
Hat szerencsés rajongó kap exkluzív lehetőséget, hogy élőben beszélhessen Jenniferrel, Josh-sal, Liam-mel és Francis-szel, feltegyék kérdéseiket közvetlenül a stábtagoknak, de mindezt bárki figyelemmel kísérheti otthonából Google+ profilján vagy a Youtube-on keresztül.

14:00 - TWITTER HATALOMÁTVÉTEL (nálunk 23:00)
Peeta és Gale átveszik a hatalmat a Twitter felett! Josh Hutcherson és Liam Hemsworth válaszol kérdéseitekre ÉLŐBEN a hivatalos Éhezők Viadala Twitter oldalon (@TheHungerGames) Kérdéseidet ugyanezen az oldalon a #TwitterCatchingFire utótag használatával teheted fel.

14:00 - YAHOO/TUMBLR Fireside CHAT (nálunk 23:00)
Csatlakozz Jennifer Lawrence-hez és Francis Lawrence rendezőhöz egy kellemes beszélgetés és kérdezz-felelek erejéig a Tumblr-en! Tedd fel kérdésed itt http://hungrgam.es/TumblrAsk, és maradj vonalban.

16:15 - Facebook FAN EVENT (nálunk hajnali 1:15)
Jennifer, Josh, Liam és Francis egy exkluzív Futótűz jelenetet mutatnak be és válaszolnak kérdéseitekre a Facebook rajongói eseményén. Máris felteheted kérdéseidet ITT, vagy az Instagramon a #FacebookCatchingFire utótagot használva.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése