2013. november 18., hétfő

Los Angeles Premier Stream és sátortábor

Ma este lezajlik a Futótűz Los Angeles-i premierje, ami - véleményem szerint - sokkal nagyobb kaliberű rendezvény lesz, mint a múlt heti, londoni premier, mert szerintem itt sokkal-sokkal többen részt vesznek majd a stábból is (eddig én nagyon hiányoltam Woody Harrelsont, de pl a sokat emlegetett Philip Seymour Hoffman sem volt a promó éllovasa). Remélhetőleg ez alkalommal őket is láthatjuk majd.

A rendezvényre megint van LIVE Streamünk, amit a Yahoo biztosít, és amely magyar idő szerint hajnali 3-tól él. [Én mondjuk hajanli 5 után nem sokkal kerülök géphez, ha addig előkerülnek képek a premierről, akkor hozom reggel, ha nem, értelemszerűen estig várnotok kell rá.] És mivel nem merek játszani ezzel, hogy átvált-e a beágyazott videó vagy sem, a következő képre kattintva azt javaslom, mindenki nézze a Yahoo oldalán, aki esetleg nem alvással töltené a hajnali órákat :)


Addig pedig az ugrás után megnézhetitek, hogyan töltötték a hétvégéjüket azok, akik a premier helyszíne környékén erre a célra felépített Futótűz sátortáborban várták, hogy elérkezzen a jeles nap. Az európai promókörútról visszatért színészek ugyanis kimentek hozzájuk és mindenfélével szórakoztatták őket, autogramot osztogattak, stb. Képek a folytatásban.











Forrás: A képek a TheHob és a RealOrNotRealNews oldalakról származnak.

3 megjegyzés:

  1. szia azt szeretném megkérdezni hogy a kiválasztott premierjén hol lehet találkozni a sztárokkal ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erről jelen pillanatban még nincs infó. Szerintem valamikor augusztus-szeptember körül derül ki, akkor légy majd résen.

      És izé. Kicsit hülye helyzet, de van már egy Peeta az oldalon, így keverni fogjátok egymást...

      Törlés
  2. jolvan ha megtudsz vlmit erről hogy hol és mikor akkor létszi megirod?előre is köszi :) ja és még uj vagyok nem tudtam hogy van márilyen név de megváltoztatom :))

    VálaszTörlés