2013. november 19., kedd

Hallgass bele a Futótűz háttérzenéjébe

Hogy a másik albumból mennyit fogunk hallani a filmben az erősen kétséges a tavalyi tapasztalatok és egy korábbi cikkben olvasottak után (amiből arra lehetett következtetni, hogy csak 3 szám lesz a filmben, az is a végefőcím alatt). Ami viszont biztos, hogy a score, a háttérzenei album számait viszont halljuk majd. Ez mindig kicsit komolyzeneibb hangulatú, illeszkedik a film témájához, sejtelmesebb. A számlistát itt már olvashatjátok, ám az egyik kinti rajongói oldal közreműködésével most egy-egy 30 másodperces részletet meg is hallgathatunk a számokból. Jó szórakozást hozzá!!

5 megjegyzés:

  1. nektek melyik tetszik a legjobban?:D
    Nekem az új horn of plenty, meg a I had to do that. hosszabb verzióban biztos mindegyik jobb, így nem nagyon testzenek. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha majd előtted lesznek a film képei hozzá, akkor szerintem jobban be fog jönni!

      Törlés
  2. Hatalmas LIKE :)

    Nagyon örülök neki, hogy maradt JNH. Nagyon bejön ez a folytonosság, öröm volt újra hallani a régi dallamokat, ami egyáltalán nem unalmas. Pláne, hogy valahol csak egy alap, amiből táplálkozik és mellette új dallamok csendülnek fel :) Alig várom, hogy lássam a filmet +, hogy egészbe meg tudjam hallgatni :) Remélem JNH marad a következő két részre is, vagy erről már volt szó korábban?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyelőre nem volt szó a következő két film zenéjéről.
      Én még nem bírtam belehallgatni, talán majd ma este :)

      Törlés
  3. Nekem még mindig a The Tour a kedvencem, az volt az elsőben is, meg azt szeretem amelyik az utolsó reklám alatt szól 0:33-tól (de a kettő elég hasonló azt hiszem)

    VálaszTörlés