2013. november 4., hétfő

Hallgasd meg Arshad Spark című számát !

Bár a filmzenei albumra nem került fel, de a YT-on már meghallgatható Arshad Spark című száma, amelyről itt már olvashattatok a nyáron! Beteszem, a tippért pedig köszönet ncsi-nek! :)

7 megjegyzés:

  1. Nekem a Girl on Fire, az előző filmhez írt dal, sokkal jobban tetszett, de ez is tetszik. Egész jó számok jelentek meg. A filmzenei album már megjelent?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem jelent még meg. Elviekben november 19 a hivatalos dátum, de mintha olvastam volna már olyat, ami szerint csúszik, és csak nov 26 lesz belőle.

      Törlés
  2. Nagyon jó szám. :D A Girl on fire is nagyon tetszet.Kár,hogy ez nem került fel a zenei albumra.

    VálaszTörlés
  3. Fu jó szám lett, meg a klipp is jó
    Vivi

    VálaszTörlés
  4. De jó, nagyon tetszik a hangulata :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi h kiraktad :) sztem ez a száma is iszonyatosan jó,csakúgy mint a girl on fire.de már nem akarom ismételni magamat :D nem vagyok twitteres típus,de ott láttam h írt erről a számról és ezért kerestem rá yt-n.írtam a twitterjére,h nem értem miért nem került fel a cdre és erre válaszolt,h melyik lionsgate-s embertől kell megkérdezni :D
    Ncsi (még egyszer köszi h kiraktad és megosztottad az örömömet :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit. Aminek helye van itt, azt szívesen, és nem biztos, hogy ezügyben egyetértek a Lionsgate-tel. Nekem is bejön a szám, jobb, mint némelyik, ami felkerült az albumra :)

      Törlés