2013. november 28., csütörtök

A szereplők a rajongókról

A Variety cikkében egy kisebb Kiválasztott infó is el van rejtve, de azt is jó olvasni, milyen hálásak a stábtagok a rajongóknak.

November 18-án Los Angeles belvárosában nyolc napon belül a hatodik premierjét tartotta a Lionsgate Az Éhezők Viadala: Futótűz című filmjének. A sok utazás után Francis Lawrence kicsit fáradt volt a sok időeltolódástól, ugyanakkor nagyon energikusan várta, hogy szülővárosában is bemutassák filmjét.

- A rajongók csodálatosak voltak, bármerre is mentünk - áradozott Lawrence, aki hozzátette, hogy a promókörútban leginkább a stáb fiatalabb tagjai vettek részt, többek között a film főszereplője, Jennifer Lawrence, aki Katniss Everdeen hősné szerepét alakítja.
- Tök lökött a csaj, de fantasztikus színésznő - mondja Lawrence Lawrence-ről.


A Futótűz premierturnéja járt Londonban, Berlinben, Rómában, Párizsban és Madridban, majd Los Angeles után News Yorkban zárt. Lawrence közvetlenül egymás után forgatja le a filmsorozat utolsó két filmjét, a Kiválasztottat, amelynek forgatási munkálatai már szeptember 30-án elkezdődtek Atlantában, amelyet a promókörút kedvéért szakítottak csak félbe. 
- Közvetlenül Hálaadás után folytatjuk a forgatást, ami eltart december 20-ig, ekkor tartunk egy karácsonyi szünetet, majd még három hónapig forgatunk Atlantában, majd további két hónapig Európában. - jegyezte meg Lawrence. - Nagyjából a történetnek megfelelő sorrendben forgatunk, eltekintve itt-ott egy-egy jelenettől. 

Ami pedig a rajongókat illeti, Francis velük kapcsolatos megjegyzésében Suzanne Collins iránti nagyrabecsülését is kifejezte: - Nagyon jól fogadják a mi csodálatos alapművünket.

Az újonc Jeffrey Wright, aki Beetee szerepét alakítja, nagyon örül annak, hogy a rajongók ilyen magasra teszik a mércét: - Tetszik, hogy lehet, hogy meg fogok felelni ennek az igazán magas igényű rajongótábor elvárásainak.

- Imádom a rajongókat. Néha kicsit őrültek, de én nagyon szeretem őket - mondta Willow Shields, aki Prim szerepét játssza. 

Amanda Plummer, aki Wiresst alakítja, közel 20 percen keresztül osztogatott autogramot a vörösszőnyegen. - Imádom, hogy ekkora érdeklődés van az Éhezők Viadala iránt. Egy kicsit lázadást szító - jegyezte meg.
Forrás: Variety

3 megjegyzés:

  1. Ancsi derekt rakod a végére a legjobbakat, vagy véletlenül jön ki így? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, ez most sima cikkfordítás, szóval a sorrend nem rajtam múlt. Ráadásul volt is még utána, de azt nem éreztem már túl izginek...

      Törlés
  2. "Kicsit lökött a csaj..." :'D

    VálaszTörlés