2013. november 24., vasárnap

4 új Effie külső

Azt kell mondjam, hogy erősen tartottam attól, hogy a filmben túldimenzionálják majd a Kapitólium témát, hiszen rengeteg cikkben olvashattunk erről, hogy a Futótűzben majd többet látunk a Kapitóliumból. Szerencsére ez ebben a formában nem volt igaz, vagy legalábbis nem volt zavaró, mindazonáltal Effie megjelenése még a korábbiaknál is lényegesen extravagánsabb volt. Íme öt kép Effie-ről a filmből, amelyekből azért egyet(-kettőt?) már láttunk:




Forrás: CapitolCouture

5 megjegyzés:

  1. Volt még egy hatodik szerelése is, amiben a kapitóliumi portrén is pózol. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy szóval sem mondtam azt, hogy ez az összes, sőt, szerintem nem is egy volt csak pluszban, de ezekről találtam képet :)

      Törlés
    2. Éértem értem és közben rájöttem hogy tényleg volt még több is, nem csak az a piros. Aa egyébként ide még hozzáfűzném a filmről való véleményemhez, hogy szerintem Elizabeth nagyon durván jól játszotta el a karaktert... egyszer nevettünk rajta, a következő pillanatban már gondoskodó volt, ahogy arról ő is nyilatkozott (anyáskodás), a következőben meg mély érzelmeket adott elő-váltott ki. Oké, ezek néha felszínesek voltak, de pl. az aratáson, vagy amikor elbúcsúzott Katnisséktől... lényeg a lényeg, nekem sokat hozzáadott a filmélményhez. :D

      Törlés
    3. Tényleg nagyon jó volt! Szerintem már az Éhezők viadalában is jól hozta Effie-t, de itt igazán mély nyomot hagyott bennem. Pedig nem lehet ám könnyű egy ilyen szélsőséges karaktert hitelesen eljátszani. Le a kalappal! :)

      Törlés
  2. Én nagyon bírtam a filmben azt a részt, mikor a Viadal előtt elbúcsúzik Katnisstől és Peetától. Az olyan emberi volt, annyira szomorú, hogy így elérzékenyült, még én is elszomorodtam. :( Elizabeth Banks nagyszerű Effie, úgy gondolom.

    VálaszTörlés