2013. október 29., kedd

Várakozás világszerte: TV spot, címlap, poszter, plakát

Na, ma reggelre összegyűlt néhány apróság, amelyeket nem szeretnék külön bejegyzésben hozni, viszont érdekességek lesznek közte.

Rögtön az első, amely egy újabb (!!) Futótűz TV Spot, amely tegnap reggel a Good Morning Americában került bemutatásra, és ismét felhívnám a figyelmeteket, hogy ez is SPOILERes (ebben most nem Aréna van, de két izgi jelenetecske lelőve), szóval, aki szeretne meglepit hagyni magának a mozira és vissza tudja/akarja fogni magát, az nyugodtan ugorjon az ugrás után, az már nem ilyen veszélyes terület :) A tippért köszönet Eszternek! Ja, viszont a videó elég gyenge minőség, de ez volt a legjobb, amit ki bírtam sajtolni a YT-ból :) Ez is jobb, mint a tegnap esti legjobb verzió :)


A többi, vagyis a címlap, poszter és plakát a folytatásban.



Hogy a várakozás világszerte fokozódik, azt a következők is bizonyítják.
Berlinben egy brutális méretű Futótűz poszterrel próbálják becsalogatni a rajongókat a moziba. Íme a kép, amelyre Barbi hívta fel a figyelmem. Neki is köszönöm :)

Forrás: Die Tribute Von Panem Facebook
Az olaszok szintén különkiadással készülnek, mégpedig a CIAK magazinnal, amelynek címlapját mutatom meg. Ebből találtam ugyan szkenneket is egy olasz rajongói oldalon, és tök szívesen ki is próbálnám, vagyok-e olyan szinten olaszból, hogy tudok fordítani, de egyszerűen olyan a minősége a szkenneknek, hogy konkrétan olvashatatlan a szöveg. Mindenesetre, ha találnék jobbat, nekifutnék. :) A címlap azért szép:

Forrás: Hunger-Games.net
Természetesen mi is várakozunk. Ahogyan pár hete olvashattátok, a Mozimánia magazin megszavaztatta olvasóit a Facebook-on, melyik két posztert szeretné látni a novemberi lapszámban, és a Thor-poszter mellett a másik (ha még akkor is hasonló volt az állás) az indiánlányos Futótűz poszter lett. Ha azóta szerzett előnyt, akkor bocsi, de az biztos, hogy a Mozimániában lesz Futótűz poszter, és a Premier-rovatban is írnak majd a Futótűzről. A lap holnap, azaz október 30-án jelenik meg.


4 megjegyzés:

  1. Ó tegnap este láttam azt a Plutarchos részletet egy gif-ben és nem tudtam honnan jöhet. :D

    VálaszTörlés
  2. Huh egyre többet mutatnak a filmből én meg folyton veszekszem "magammal" hogy ne nézzem meg a spoileres videókat de úgy látszik túl gyenge az akaraterőm :)
    Mumus

    VálaszTörlés
  3. Én is az Instagram-on láttam már ezt a videót, viszont azt valaki felvette, tehát pocsék volt a minősége, így ezer köszönet érte.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, ez is felvett verzió, de gyanítom kicsit javítottak a képminőségen azóta digitálisan. De nem tudom, miért nem kerül ki hivatalosan HQ minőségben, azt meg pláne nem, hogy időnként miért tiltja ezek terjedését a Lionsgate. Úgy értem, tiltsa, de tegye fel a saját csatornájára és ott legyen már mindenki számára elérhető, mert mostanában belefutottam egy halom geobanos videóba. :/

      Törlés