2013. október 27., vasárnap

Új stillek a People magazin képei között

Néhány új kép és kulisszák mögötti fotó jelent meg a Futótűz filmváltozatából a People magazin (címlapját itt már láthattátok) gyűjtői kiadásában.

A képek közül ide csak egy olyat teszek ki, amit gyakorlatilag már láttunk, a többit elteszem az ugrás mögé, hogy azok, akik most már inkább a filmben szeretnék látni a többi képi hatást, ne legyenek rákényszerítve, hogy olyan sok mindent lássanak. De aki kattol, az ne sírjon, milyen sok új kép van ;)


Íme néhány idézet a film szereplőitől:

"A legnehezebb mutatvány számomra valószínűleg még mindig az egyszerű futás. Ha van egy jelenet, amelyben fel kell szaladnom a hegyoldalra, akkor egész nap a hegyoldalra rohangálok, és azon igyekszem, hogy ne üssem meg az arcom az íjammal." (Jennifer Lawrence)

"Nagyon ritka, hogy az ember úgy érezze, igazi barátokat szerzett egy film forgatása során. Izgultam amiatt, hogy milyen lesz belépni ezen szúk, összetartó család tagjai közé, de nagyon szívélyesen fogadtak." (Sam Claflin)

"Hogy hányszor vágtam fejbe magamat a szigonyommal az valami nevetséges volt. De lassacskán javult a helyzet, miután gyakoroltam a hotel szobában - egy seprűvel hadonászva. (nevet) Biztos úgy néztem ki, mint aki bekattant." (Sam Claflin)

"Alig húsz perc alatt megtanultam horgot készíteni. Nem mondom, hogy profin csinálom, de a filmhez elég volt." (Lynn Cohen)

"Cinna haláljelenete volt az utolsó amit leforgattam. Kemény volt. Földhöz vágtak, majd újra felhúztak, körülbelül három órán keresztül folyamatosan. Másnap még csak megmozdulni sem tudtam." (Lenny Kravitz)

"Ha Jen, Josh és Woody közös jelenetben szerepeltek, az maga volt a katasztrófa. (nevet) Le kellett állítanom őket párszor, amikor lófráltak és mindenfélével dobálták egymást, amíg mi megpróbáltuk beállítani a világítást." (Francis Lawrence)

A többi kép pedig az ugrás után :)







Forrás: @epnebelle

4 megjegyzés:

  1. Hu Francis de vagágy abban a napszemüvegben :D
    Mumus

    VálaszTörlés
  2. Okéé a szigonyos részen felröhögtem. :D

    VálaszTörlés
  3. Hát a szigonyosan én is jót nevettem. Tisztára mint Jen. Ő is mindig fejbehúzta magát az íjjal. Egyébként nagyon kirik a képek, de a 2. kép az nem az elején van a könyvnek, amikor Katniss átmegy Haymitch-hez és ott találkoznak egy félév után először Peetával?

    VálaszTörlés
  4. Sam majdnem olyan szerencsétlen, mint Jen. Tényleg kellene egy külön kiadás a bakiaikról. Megszakadnánk a röhögéstől XD A képek fantasztikusak, főleg az első. Elizabeth milyen csinos abban a papucsban.

    VálaszTörlés