2013. október 25., péntek

Új Finnick portré és néhány új kép az US Weekly különszámából

Este nem fedték fel az órás visszaszámláló 5-ös cikkelyét (én meg csak remélni tudom, hogy izgalmasabbat is kapunk, mint hogy a kintiek jelentkezhetnek a Los Angeles-i premier előtti 2 napos "sátortábor"ba - mert ez megy most kinn nagyüzemben), de az éjjel előkerült pár izgalmasabb kép:

Finnick a Capitol Couture-ból:


Az US Weekly szkennek az ugrás után.
UPDATE! Reggel óta került elő egy újabb, azzal kiegészítettem a más meglévőket!







"A következő két nap során szinte az összes kiválasztottal eltöltök egy kis időt. Még a morflingfüggőkkel is, akik Peeta irányításával az álcafestést gyakorolják."
Ez utóbbi képet Sweet vadászta nekünk, ezért hálás köszönet!

14 megjegyzés:

  1. Jó képek! Olyan izgalmas, hogy napról napra többet látunk, tudunk meg a film(ek)ről! Én személy szerint már nagyon várom november 21.-ét! :)
    Látom Ancsi, te is a korán kelők táborát erősíted. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No, igen, pár hónapja úgy alakult a munkarendem, hogy van pár hajnalos kelés.
      De sebaj, mert cserébe már itthon is vagyok ;)

      Törlés
  2. Finick képe tök tetszik :D

    Mumus

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszenek ezek az új képek. Főleg a Finnick-es. Remélem hamarosan hivatalosan is kijönnek.

    VálaszTörlés
  4. Vajon ez a Finnick portré a filmből lehet? A háttér alapján a sorsolásra tippelek (megvan ugyanaz a zászló, mint Effie mögött, plusz még egy gyanúsan gömbnek kinéző dolog is látszik a sarokban). Mondjuk a szituációval nehéz összeegyeztetni az arckifejezését... meg a műtét után összesebkapcsozott nagymamapulcsiját... ami egyébként meglepően értelmesen áll rajta. :)

    Jók egyébként ezek a képek, főleg ezt a látszólag jó nagy méretű Johanna-portrét nézném meg eredetiben is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én arra tippelek, hogy ha nem is a sorsolásról, de esetleg a Győzelmi Körútról lehet a kép (bár remélem, nem fogják végigjárni mindegyik körzetet). Ha viszont Aratás, akkor ez simán lehet egyfajta "esélytelenek nyugalma" fej.
      Azt a nagymama felsőt viszont legszívesebben letépném róla, de nem mert ilyen hevesen szenvedélyes típus vagyok, hanem mert ocsmány :D

      És persze ha lesznek jobb minőségű képek, hozom azokat is.

      Törlés
    2. Nekem is nagyon tetszenek a képek :)
      A pulcsi letépős tábort pedig erősítem én is :D

      Törlés
  5. Hú, ezek nagyon nagyon jó képek!!
    És már egy hónap sincs a filmig!
    :D

    VálaszTörlés
  6. Lehet csak én vagyok már nagyon rápörögve, de elkezdtek zavarni a képek. Mostmár szeretném, ha meglepetés lenne minden más. Az a baj, hogy irtó kíváncsi vagyok :D De azért szuper képek! Nekem a festegetős tetszik nagyon. :)
    Azt a pulóvert viszont én se tudom hova tenni. Ha nekem kéne olyat viselni folyton igazgatnám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nehéz eltalálni, hogy mik az igényeitek, pláne mert már nagyon sokan vagytok/vagyunk. Nyilván én magamhoz tudom leginkább igazítani az oldalt, de annyit ígérhetek, hogy igyekszem ugrás után eltenni a képek zömét, ahogyan most is :) És majd kiírom, hogy csak óvatosan kattintsunk videóanyagra is :D Esetleg eltitkolom a vasárnap éjszakai új előzetest :DD

      Törlés
    2. Ha nem is eltitkolni, de max annyit, hogy ARÉNA SPOILER :) Én szerintem azt már nem nézem meg, hanem várok 21-ig :) Bár kemény küzdelem lesz :)

      Törlés
  7. Tetszetős képek, nekem még Finnick pulcsija is tetszik, egyedül az összekapcsolása nem... mondjuk lehet azért érzek a ruha felé szimpátiát, mert az én pulcsijaim 90%-a is "nagymamapulcsi". Imádom a köttöt/ horgolt/ egyéb ilyen cuccokat. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kapocs akarja férfiasabbá tenni, szerintem. :D

      Amúgy olyan jó ez a Peeta és morfling nő kép, annyira édes. :)

      Törlés
  8. Ngyon jók!:)
    A Finnickes kép szerintem a Futótűzbőlvan, mert Kattnisék, megnézik a sorsolásokat, és a 4. körzetnél a képernyőn ez a kép jelenik meg.

    VálaszTörlés