2013. október 28., hétfő

Tiktak5: A Futótűz utolsó előzetese (máris feliratosan!)

UPDATE: Peetának köszönhetően íme az előzetes feliratos verziója.

Csodálatos képekkel, viszont RENGETEG arénával. Szóval, aki nem akarja még látni az Arénát és vissza tudja fogni magát, ne nézze meg. Én szóltam. Viszont gyönyörű lesz a film képileg és nagyon ütős érzelmileg. Ez ezek után nem kérdés:



Ja, és bár kész a feliratos verzió is, egyelőre le van tiltva, de dolgozunk rajta, hogy mielőbb láthassátok. Mondjuk sok szöveg nincs benne.

28 megjegyzés:

  1. Úristen ez annyira nagyon jó lett! Én már időutazni fogok előre és megnézem :D

    VálaszTörlés
  2. ááááá, én teljesen kész vagyok, mikor először láttam sírtam rajta.... mi lesz így a moziban :DD

    VálaszTörlés
  3. Köszi, hogy szóltál a spoilerről! :) Most érzem magamban az erőt, hogy kibírjam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uhhh. Elismerés. De nagyon igazad van.

      Kár, hogy ellőtték benne az Arénát, de ami a döbbenetes, szinte pontosan olyan, amilyennek elképzeltem. Persze nyilván mindenki másképp képzeli, de Francis Lawrence for presdient ;)

      Törlés
    2. Amit a korábbi anyagokban láttam nekem is nagyon tetszett, szóval gondolom ez milyen lehet. :) És csak 24 nap! :) El sem hiszem.

      Törlés
    3. Mondjuk a rózsaszín égboltot kifejezetten hiányolom... De ennél nagyobb hiányérzetem ne legyen :)

      Törlés
    4. Látni a hozzászólásokat és nem megnézni az előzetest :) Érdekes élmény. Így még jobb lesz 21-én :D

      Törlés
  4. Szerintem is nagyon gyönyörű lesz a film! Már látszott ebben az előzetesben is! Az nekem külön tetszett, ahogy Katniss kilőtte Snow elnök felé a nyilat. Szerintem (mármint amit eddig láttam belőle) a mutáns majmos és fecsegőposzátás rész is jól lett ábrázolva. És ez a zene alatta nagyon komoly érzetet adott neki. Teljesen a hatása alatt voltam, alig tudtam magamhoz térni! Már nagyoon vááárooom!!! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a zene szerintem is nagyon klassz, és az 1. részben is volt valami hasonló nem? mert nekem olyan ismerős

      Törlés
  5. Én már képtelen vagyok várni :/ a hideg ki rázott tőle miközben néztem :D PERFECT :D

    VálaszTörlés
  6. ááá :D miután megnéztem ledöbbentem,hogy mennyire jóóó.:) Megnéztem egymás után vagy 5ször és már alig várom a filmet :D Az aréna is olyan aminek elképzeltem,miközben olvastam a könyvet:')))

    VálaszTörlés
  7. Te jó ég!!!!!! Végre az arénát is megmutatták és tényeg pontosan olyan amilyennek elképzeltem! még most is remeg a kezem!! Már nem bírok várni!!:D

    VálaszTörlés
  8. OMG!!!!!!!! NAGGYON JÓ!:D

    VálaszTörlés
  9. Úr isten!!! Imádom!! Azzal biztatom magam, hogy ha már eddig vártam ezt a pár hetet ki kell bírnom!! De van egy olyan érzésem, hogy ez után aligha menni fog!
    Lora

    VálaszTörlés
  10. Bwahahaahahaha megnéztem, és ez valami csoda. Szinte pontosan ugyanolyan az aréna, ahogy elképzeltem, annyi, hogy a majmok vöröses-narancssárgás bundával gyilkolásztak a fejemben. Dee ez akkor is k**va jó lesz. Nem bírok várni. :D

    VálaszTörlés
  11. Wáááá!! Ez de marha király leeesz!!!! :OOO

    VálaszTörlés
  12. Ez egy annyira fantasztikus előzetes!!!!! De mérges is vagyok, mert inkább IMAX-ben néztem volna végig ezeket először xDD Na mindegy így is ott lesz az egész aréna ^^ Gyerekek már csak pár hét, pár hét4!!!!!!

    VálaszTörlés
  13. Vááá :D Hatásos és sokkoló :) Nagyon... nagyon... áááá :) Ok, már a finisben vagyunk :D Annyira gyönyörű a képi világa, sokkal jobban bejön, mint az előzőnek :) Eddig nagyon bizakodó vagyok :)

    VálaszTörlés
  14. Ááá ez nagyon jó lesz.. Már nem bírok várni:)))

    T. Vivi

    VálaszTörlés
  15. Úristen mennyire jó ez az előzetes! Fantasztikus az egész aréna, kirázott a hideg!

    VálaszTörlés
  16. Úristen fantasztikus!!! Erre nincs jobb szó :D
    A mutáns majmok nagyon királyul festenek, meg a ruhájuk a felvonuláson aghw *.*
    De a kedvenc részem amikor Prim Kattnis nevét kiáltja és Katniss Prim nevét...meg ez a zene teljesen drámai hatást adott, csodálatos...el sem hiszem hogy mindjárt látjuk :)
    Mumus

    VálaszTörlés
  17. Szerintem is szuper előzetes, bár nekem ez már kicsit sok. Kezdem úgy érezni, hogy nem marad meglepetés a premierre... Ettől persze szuper, és tényleg olyan, amilyennek elképzelte az ember olvasás közben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel egyetértek, de ez van. Ráadásul én szóltam :) Pont azért, mert tudom, hogy rossz, amikor a moziban úgy érzed, hogy már láttad a fél filmet. Jártam már úgy :/

      Törlés
  18. Én vagyok dilis? Vagy a Kapitólium látképe tényleg sokat változott? Amúgy imádom ezt az előzetest :) Az Aréna egyszerűen eszméletlen. Tényleg ahogy elképzeltem pont olyan. Zseniális. A hidek kirázott. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dilis biztos nem vagy :)
      A Kapitólium látképe valamennyit biztosan változott (valahol, mintha már összehasonlítást is láttam volna ennek kapcsán, de már nem tudom, hogy tényleg-e és ha igen hol. Meg hogy nem-e hoztam-e esetleg, mert valami rémlik). Mindenesetre sok-sok cikkben volt szó arról, Francis felturbózza a látványvilágot. Szerintem ennek lehetünk itt tanúi.

      Törlés
    2. Ez végül is nem feltétlenül baj mert a Kiválasztott jelentős része ott játszódik. Nem gond az senkinek ha hasonlít a könyvben leírtakhoz. Ez olyan mint a Harry Potter. Nem tudom ki figyelte ill. vette észre de a kastély részről-részre változott. Gondolom azt is azért hogy megfelelő látványt nyújtson a könyvhöz és a történethez mérten. :)

      Törlés
  19. Valaki nem tudja a címét a zenének ami alatta megy??

    VálaszTörlés