2013. október 27., vasárnap

Ti küldtétek!

Bár alapvetően magányos farkas típus vagyok, és szeretem egyedül szerkeszteni ezt az oldalt is, azt el kell ismerjem, hogy az általatok küldött anyagoktól sokkal-sokkal színesebb lesz az oldal. Ezúttal is általatok küldött anyagokat osztok meg, amit viszont szerintem mindenki örömmel lát vagy olvas. :)

Az első két képet Peeta küldte, aki gyanútlanul sétálva az Aréna moziban, egy magyar nyelvű végső poszterre bukkant, amilyen még nem láthattunk itt. (magyar nyelven persze) El tudom képzelni Peeta megrökönyödését, amikor aztán még a férfi WC-ben is Katnissre bukkant ;) Mindenesetre érzékelhető, hogy az őrület nálunk is fokozódik :)))


A másik anyag egy Jennifer Lawrence interjú az októberi Bravo magazinból, amelyet Vivi küldött és amelynek szkennjeit az ugrás után találjátok meg :) Még fordítani sem kell, döbbenet :))

Mindkettőtöknek köszönet, hogy gondoltatok ránk és megosztottátok a képeket!
Ha bárki talál más, leginkább hasonlóan magyar vonatkozású dolgokat, nyereményjátékot, cikket, magyar nyelvű reklámot, hasonló, az oldalsávban található címre (egyébiránt hungergames@mailbox.hu) küldheti.



 A következő két kép a második kicsi közelebbről, jól felnagyítva, hogy olvasható legyen:



7 megjegyzés:

  1. Szívesen, bármikor :)
    Ha valaki megnézi a Vakszerencse címû filmet akkor ajánlom hogy idôben érjetek be a terembe, meet elôtte Éhezôk Viadala elôzetes van :D
    Mumus

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Carrie előtt is sőt szerintem már minden újabb film előtt :D

      Törlés
  2. Én már youtube-on is belefutottam egy CF reklámba,mégpedig magyar nyelvűbe! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mármint hogy a szereplők is le voltak szinkronizálva? Mert a magyar tv spotok altalaban akkor is szinkronosok ha maga a film feliratos :D

      Törlés
  3. Jó, hogy nálunk is kezdődik egy kicsit az őrület, bár azért az kicsit durva nekem, hogy a férfi WC-ben is Katniss-es matrica van. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bár a nőiben nem voltam, de biztos vagyok benne, hogy oda is raktak, hacsak oda nem Peetát xD

      Törlés
  4. Hát az lenne a reális ha a női wcben Peeta lenne :D én tuti örülnék neki xD
    Mumus

    VálaszTörlés