2013. október 7., hétfő

Teen Vogue HG Special: 1. rész - Jennifer Lawrence túlélési tippjei

Na, most a Teen Vogue hozott le egy több oldalas Éhezők Viadala mellékletet (oké, a melléklet túlzás, mert eddig 3 oldalt találtam az újságból), ezeket fogom most adagolni szépen lassan, hétköznapi tempóban. [Értsd lassabb iramban tudok fordítani, mint hét végén.] Úgy nézem most, hogy 4 kisebb részletben érdemes hozni az anyagot, de azért szerintem ezek is elég izgalmasak lesznek.

Az első cikkben Jennifer Lawrence és Chad Stahelski kaszkadőr koordinátor tanítják meg a Teen Vogue olvasóinak, hogyan eddzenek úgy, mint egy Kiválasztott.

Az, hogy "Pop-Tarts függő vagyok!", olyasvalami, amire az ember nem számítana az Éhezők Viadala hősnőjét alakító Jennifer Lawrence-től. A 23 éves színésznő azonban bevallotta, hogy napi 8 szelet Pop-Tarts-ot evett meg, amíg Atlantában és Hawaii-on forgatták a Futótűz energiaigényesebb jeleneteit.
A színésznő egy másik kinyilatkoztatása szerint "Ami az edzéseket illeti, nem kellett újra tanulnom íjászkodni", mondta büszkén. "Napi 100 nyíllal tartottam szinten." A film azonban sok más kemény akciót igényel, ezért a kőkemény főhősnő megkereste Chad Stahelski kaszkadőr koordinátort, hogy segítsen neki top formába lendülnie.
- Jen majdnem heti öt napot edzett - árulta el a tréner. - És volt további 2-3 órányi fegyveres gyakorlás is, a fizikai edzésen és a harcművészeti koreográfiák begyakorlásán túl.

Keménynek hangzik? A mi rettenthetetlen főszereplőnk számára nem.
- Jennek már sok tapasztalata volt az első Éhezők Viadala filmből. - mondta Stahelski. - Gyorsan ráérez a dolgokra, és annyi energiája van és úgy tud összpontosítani, hogy az nagyon megkönnyítette a munkámat. - És hogy mi volt a legnehezebb jelenet? - A forgószínpad, amely a bőségszaru része, sok egyedi kihívást jelentett és intenzív felkészülést igényelt. - mondta a kaszkadőrfőnök. A csapat azonban arra törekedett, hogy kitolják határaikat, és próbáltak az óra körül, hogy biztonságosan eljátszhassák szerepeiket. Stahelski szerint "Az egész stáb - beleértve Jent is - nagyon lelkes volt, hogy valami újat kipróbálhattak. Mindannyian mindent beleadtak."
Forrás: Teen Vogue

Szkenn a folytatásban.



4 megjegyzés:

  1. Tetszett ez a cikk. Sokkal jobb a hosszabb cikkeket ilyen kisebb adagokban olvasni. Várom a folytatást. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :))
      Amúgy igen, túl hosszú cikket sokszor nekem sincs türelmem végigolvasni, bármekkora rajongója is legyek valaminek.
      Itt most amúgy is több kisebb cikk van, így logikus is.
      Éstovábbá. Így kevesebbet kell rájuk várni is :)

      Holnap sokáig vagyok melóhelyen, de beidőzítem a következő részt, szeretni fogjátok, ígérem ;)

      Törlés
  2. Azta Jennifer baromi kitartó, ennyi edzés, hát le a kalappal :)
    Várom a folytatást !
    Kössz Ancsi a cikket :))))

    VálaszTörlés
  3. Jó a cikk és ebből kiderül, hogy a bőségszaru jelenetet egy forgószínpadon forgatták. Ez tök izgi :) Kössz a cikket :)

    VálaszTörlés