2013. október 16., szerda

Ráadás számokkal jelenik meg a Futótűz filmzenei albuma néhány országban

A Variety írása szerint a Futótűz filmzenei albumán egyes országokban egy-egy ráadás szám is megjelenik majd a helyi közönség igényeinek kielégítése céljából:


A Lionsgate és a Rebublic Records lemezkiadó a Brazil rockbanda, a CPM22, a berlini illetőségű ABBY és a spanyol alternatív együttes, a Lori Meyer számait is felteszi a filmzenei album helyi verzióira.

A filmzenei album, amelyen ABBY Again című száma is szerepel, november 15-én jelenik meg Németországban és Ausztriában. A Lori Meyer dalát, a Hombre a Tierra-t is tartalmazó album november 18-tól vásárolható majd meg Spanyolországban és Közép-Amerikában, Dél Amerikában pedig a CPM22 által írt 13 című szám hallgatható meg a november 18-án megvásárolható nagylemezen.

Mindhárom szám a végefőcím alatt lesz hallható a filmben, amikor a film a mozikba kerül az egyes régiókban.

- Amikor idén májusban Cannes-ban elindítottuk az Éhezők Viadala: Futótűz világméretű reklámkampányát, tettünk egy ígéretet azoknak a nemzetközi partnereinknek, akikkel igazán szoros az együttműködésünk, hogy ennek az albumnak a kiadását világméretű eseménnyé alakítjuk. - mondta Patrick Wachsberger, a Lionsgate Mozgókép Csoportjának társelnöke. - Az, hogy ezeknek a rendkívül sikeres előadóknak - akiket az egyes országokban igencsak kedvelnek - a számait rátesszük az albumra, egy hatalmas lépés ezen cél elérése érdekében. 
Forrás: Variety

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése