2013. október 19., szombat

Még újabb Futótűz cikkek várhatók

Na, ebből a hihetetlenül frappáns címből is remekül látszik, mennyire nem vagyok bulvár és megdöbbentő, mert hát így a film bemutatójához közeledve ezzel gondolom, senkit nem lepek meg. Reggel csak betenni volt időm a Cineplex címlapját, de esélyesnek tartom, hogy egyszer csak váratlanul ránk törjön a cikk.

Most előkerült a az US Weekly Collector's Edition címlapja, ami konkrétan egy Futótűz különkiadás. Kicsit rettegek is tőle, mi lesz itt velem, ha az megjelenik (november elsejét ír a Barnes&Noble oldala, ahol a kiadvány előrendelhető), de oké, majd kezelem a helyzetet. Lassanként mindent meg szoktatok kapni azért. :) De azért gyönyörködjünk kicsit a címlapban:

Forrás: JenniferUpdates

Ami viszont már szövegestől kinn van, az a Scifinow cikke. Itt most a címlapot és két nagyobb képet (egyiket Katnissről, másikat az Arénáról) mutatok meg az újságból az ugrás után. Amúgy ezek sem túl jó minőségűek, de szerencsére kinn van a teljes cikk is, aminek része egy Sam Claflin és egy Josh Hutcherson kérdezz-felelek. Ez utóbbival fogom kezdeni a fordítást, ezt holnap (szinte) biztos, hogy olvashatjátok, a hosszú cikket pedig jó eséllyel jövő hét elején. Igyekszem mielőbb, most talán kicsit nem temet el majd annyira a munka...



Forrás: ThePeacekeeper tumblr

2 megjegyzés:

  1. Úúú, de szeretném ezt az újságot! :)

    VálaszTörlés
  2. Hú, a kérdezz feleleket és a cikket is nagyon várom! Hát ez a futótűz különkiadás meg baromi jó! :-)

    VálaszTörlés