2013. október 30., szerda

Kicsit más Futótűz IMAX poszter

Egy elég érdekes hangulatú és stílusú Futótűz poszter látott napvilágot a mai napon. Bár vannak rajta filmidegen elemek is, azért érdemes elmélázni az apró részleteken:

7 megjegyzés:

  1. Huha. Érdekes. Mozi poszternek mondjuk elég aprólékos, de kifejezetten tetszene a szobám falán.

    VálaszTörlés
  2. Jesszus először azt hittem valami rockos jelkép, de amikor megnéztem rendesen, kirajzolódtak az elemek és így egy nagyon érdekes képet kaptunk...na lesz min elmélkednem lefekvés előtt :D
    Mumus

    VálaszTörlés
  3. Eléggé furcsa kép azt el kell ismerni. Komolyan mondom, amikor megláttam azt a háromágú szigonyos pasast azt hittem, hogy Poszeidón az és magamban azt kérdeztem, hogy mit keresne ezen egy isten. Aztán leesett, hogy valószínű sőt biztos, hogy Finnicket ábrázolja. :)

    VálaszTörlés
  4. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ez már túl sok(k)... Jobb szót nem tudok rá mondani, mint GICCSPARÁDÉ! A túlzás túlzása! Eddig mindegyik plakát tetszett, még az agyon Photoshopolt "Indiánlány" plakát is, de ez?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, én sem tenném ki a falamra.
      Ahol találtam, ott azzal magyarázzák, hogy azért ilyen, mert az IMAX poszterek mindig másmilyenek szoktak lenni. És az a döbbenet, hogy ez nem rajongói poszter, hanem hivatalos.

      Szóval nekem sem bejövős, de azért nem akartam "eltitkolni" :)

      Törlés
  5. Olyan érzésem van, mintha fejbe vágtak volna egy barokk templommal és most lándzsás puttókat látnék :S
    Érdekes.

    VálaszTörlés
  6. Nekem sem tetszik.Szerintem is már túl sok.
    Kriszti

    VálaszTörlés