2013. október 4., péntek

Kapitóliumi porték moziban, poszteren

Mielőtt a bejegyzés témájára térnék, újabb szolgálati közlemény: előkerültek az Entertainment Weekly cikkének szkennjei. Ismét nagyon hosszú, ugyanakkor nagyon jó cikknek nézünk elébe, akárcsak múlt héten az Empire (1. rész - 2. rész) esetében. Ezt valószínűleg harmadolni fogom, és elviekben ma estére tervezem az első részt, de elfoglaltságaim okán nem biztos, hogy össze fog jönni. De rajta vagyok, tudjatok róla :)

Ismét általatok küldött képekből készítek egy bejegyzést. Ezúttal két moziplakátra és egy poszterre hívtátok fel figyelmemet, ráadásul mindkét anyag Kapitóliumi portrés, magyar nyelvű, mégis máshonnan van, mindenesetre összeillenek.

Az első képet, egy posztert Emma küldte, aki az eheti Bravoban találta meg, szóval aki szeretne ilyet, annak irány az újságárus :)


Az ugrás után pedig két hatalmas mozibanner ugyanebben a témában, Katniss-szel és Peetával, egyenesen Peetától :))


7 megjegyzés:

  1. De jók az óriásposzterek! :)

    VálaszTörlés
  2. A két mozibanner nagyon csúcs! (Hát még milyen jòk lehetnek élõben! )

    VálaszTörlés
  3. Azt a bannert én is láttam a debreceni moziban csak sajnos sietnünk kellett a filmre és így nem tudtam lefényképezni. :( Viszont az a Bravos poszter nagyon jó. :))

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! Magyarországon szerintetek mikortól lehet jegyet foglalni? Szerintem egy igaz rajongó sem akar lemaradni erről az eszméletlen filmről.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem azért lemaradásról szó sincs. Nálunk nem akkor a felhajtás körülötte, de tavaly az Éhezők Viadalánál úgy rémlik, kb egy héttel előtte lehetett már foglalni jegyet. :)
      De nyugalom, amint erről lesz infóm meg fogom osztani, ebben biztos lehetsz!! :)

      Törlés
    2. Köszi :) Ja és persze hogy nincs szó róla csak tutira mennék már moziba. Nagyon várom már a filmet.

      Törlés
  5. Ó a debreceni moziban már van ilyen banner?? :) jesszus de rég voltam már akkor meg csak egy gyozelmi körutast láttam de erre kiváncsi lettem Sweet :) majd elmegyek vmikor moziba, ja ès a Girl októberi szàmában pedig egy Katniss poszter van :)
    Clove ( telóról csak névtelenül tudok írni)

    VálaszTörlés