2013. október 31., csütörtök

Innen-onnan, 70

No, ezt a bejegyzést már hetek óta halogatom, úgyhogy inkább kiteszem most már, aztán szerintem a promóidőszak végéig mellőzöm, mert Éhezők Viadala - Futótűz - Kiválasztott témában is rengeteg fordítani- és olvasnivaló van. 

Jennifer Lawrence körül a jövőre bemutatásra kerülő X-Men film kapcsán pörgött fel az élet. Először két karakterposzter jelent meg róla, majd megjelent a film előzetese is. Ez utóbbit szinkronosan teszem ki Nektek:





Jennifer Lawrence-ről a francia ELLE-ben is jelent meg egy cikk, sok-sok képpel. A képeket megmutatom, de franciául sem tudok, szóval, ha van közöttetek olyan, aki jól tudja a franciát és van kedve egy két oldalas Jennifer interjú fordításhoz, az szóljon, mert van egy jó minőségű, teljesen olvasható szkennről forrásom, azt át tudom küldeni. Íme a képek:





Josh Hutcherson alapvetően lazít, bármennyire is fájdalmas, azért őt kicsit kevesebbet láthatjuk majd az első Kiválasztott filmben. Itt a Hollywood Horror Nights-ról láthattok róla egy képet:

Forrás: HHN Facebook

Willow Shields-et a Seventeen magazinban láthatták kinti rajongótársaink, erről is vannak képek:



Forrás: Seventeen

Natalie Dormert (Cressida) az Esquirer kedvéért fotózták, erről képeink és egy kulisszák mögötti videónk is van, de azt nem szúrom be, akit érdekel, IDE kattintson. Mondjuk ez utóbbiban a Trónok harca következő évadáról beszél, szóval a rajongóknak érdekes lehet.


Forrás: ONTD

Julianne Moore (Coin) a novemberi Health magazin címlapjáról köszön kinti rajongótársainkra, itthon pedig az Instyle magazin címlapján figyeltem fel rá. Mivel ez utóbbit is megtaláltam, be is szúrom mindkét címlapot.

Forrás: UK Eonline - Instyle

Dayo Okeniyit a jövő februárban mozikba kerülő Végtelem szerelem feldolgozásban láthatjuk legközelebb, amelynek főszereplője az az Alex Pettyfer, aki szeretett volna Peeta és Finnick bőrébe is bújni az Éhezők Viadala sorozatban - és mint azt már tudjuk, egyik sem sikerült neki. Ebben a filmben Dayo Okeniyi az ő haverját alakítja, a film pedig - az IMDB szerint - 2014. február 13-án, vagyis Valentin nap alkalmából kerül a magyar mozikba is. Klassznak ígérkezik, főleg a nemrégiben bemutatott első előzetes alapján is:

7 megjegyzés:

  1. Húúú Jen és Willow nagyon jól néz ki a képeken :D
    Julian pedig mien fiatalos! :O Jól áll neki a vörös, kíváncsi vagyok, milyen lesz "szürke" hajjal látni :)

    VálaszTörlés
  2. Ja és az X-men videó...hát sokat nem tudunk meg a filmről, de azért beindította a fantáziámat :D

    VálaszTörlés
  3. Várjunk... Juliannak a haja a 2. képen vörös, vagy a barna egyik árnyalata ?

    VálaszTörlés
  4. Asdkgjgjak X-Men-t nagyon várom... mondjuk azt sajnálom, hogy változtattak Jen Mystique formáján... az előző részben szebben nézett ki.

    VálaszTörlés
  5. Willow.. <33 Komolyan ránéztem az egyik képre és azt hittem nem ő hanem valami 16 éves. Nagyon megnőtt ez a kiskacsa :D

    VálaszTörlés
  6. Kijött egy új UK TV Spot, de már le is titltották. Meg próbáljam megszerezni?:D

    VálaszTörlés
  7. Már nagyon várom julianne moore szereplésé :) bár még a futótűz sem jött ki,de már erre is gondolok :D meg ha majd egyszer kijön róla egy kép,h miként változtatták át.
    Amúgy ha egyszer portugál anyag kerülne elő,abban tudnék segíteni,franciában nem.
    Ncsi

    VálaszTörlés