2013. október 15., kedd

Az első Futótűz TV Spot

Ahogy ígértem, mire keltek, már itt is van :)) Nagyon klassz!!

<
Forrás: HungerGames FB

22 megjegyzés:

  1. Ez nagoyon jó lett! (már csak 36 nap :D)

    VálaszTörlés
  2. Jajj de jól indul a napom!! Nagyon király ez a videó!!!! Köszi :))

    VálaszTörlés
  3. Hát ez eszméletlen. Imádom köszi Ancsi :)

    VálaszTörlés
  4. Aaaaaaaahh! *.* Ez nagyon jóóó! És a zene is illik hozzá;)))

    VálaszTörlés
  5. Bizony klassz :) Komolyan annyira várom már a Futótüzet. Am Jen és Willow alakítása nagyon tetszik nekem még mindig :D Már csak 36 nap :)

    VálaszTörlés
  6. Fuuuu nagyon király! Csak túl rövid :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem meg kifejezetten hosszú.
      A TV spotok általában 30 másodpercesek, bár tény, hogy az Éhezők Viadala előtt is kaptunk 1 perceset is...

      Törlés
  7. Imádom :), nagyon jó hangulatom lesz ha megnézem, a zene, az új jelenetek *-* Már csak 36 nap :)... kitartás!

    VálaszTörlés
  8. Kirázott a hideg :)
    Nagyon jó lett, hatásos és szerintem az Atlas is megy hozzá. Imádom az új jeleneteket és örülök, hogy kicsit többet láthattuk/hallhattuk Gale-t és Peeta-t is. Fú, tényleg nagyon nehéz értelmeset írnom most, de egyszerűen csodálatos :)

    VálaszTörlés
  9. Úristen, most megint itt ugrálok örömömben, mert most biztosra veszem, hogy új leneteket látok/ hallok. :D És hogy passzolt az Atlas.

    VálaszTörlés
  10. Engem is kirázott a hideg és szerintem sem rövid mivel tényleg 30mp-esek szoktak lenni. Jujj!! Még mindig a hatása alatt vagyok. Annyira jó volt új jeleneteket látni és, hogy végre Cinnát is egy kicsit többször mutatták mint az előző előzetesben és,hogy Peetát és Gale-t is többször láthattuk. Nekem nagyon tetszik ez az előzetes! Köszi Ancsi! :)

    VálaszTörlés
  11. Hidegrázósan jó lett :) És 1 (!) perces, és Atlas, szóval tetszetős :)

    VálaszTörlés
  12. Nem tudok újat mondani, nem is számítottam az új jelenetekre, és tényleg jól szól alatta az Atlas. :) Nagyon-nagyon várom.

    VálaszTörlés
  13. Jujj nagyon jóóó!! :DD Én is nagyon örülök az új jeleneteknek, és még az Atlas is... huhh :D Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a jelenetek alapján Jen-t egy kicsit bátrabban fogják sminkelni, ami szerintem nagyon jól fog mutatni! (Azokra a jelenetekre gondolok, amik nem az arénában játszódnak) :D Köszi Ancsi!! :)

    VálaszTörlés
  14. elosszor azt hittem hogy csak elozetesbol osszevagott. :D áá hulye vagyok XD megnezhettem volna hamarabb is :D amugy imadooom foleg amikor katnisst atoleli peeta ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is az volt az egyik kedvenc jelenetem.

      Törlés
  15. Akkor rázott ki igazán a hideg mikor Caesar megszólalt, ja és szegény Jenen látszott hogy mindjárt elesik a fecsegőposzátás ruhában xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tényleg látszott ahogy inog benne egy kicsit, de az a ruha- még így videón keresztül is- látszott, hogy milyen nehéz volt. Bár ezt már Jen is elmondta egy jópár interjújában. :))

      Törlés
    2. Igen ezt nem is Jen számlájára írtam :D

      Törlés
  16. kb. tizedszer nézem újra!!! Annyira a hatása alatt vagyok....nekem még az is tetszett a fent elhangzottakon kívül, hogy amikor Cezar mondja(ha jól értettem), "hogy soha többet nem fognak ilyet látni"(Katniss fecsegőposzátás-ruhás jeleneténél), akkor most először láttam, hogy egy Capitolium-i lakos is átérezte a dolgot!!! (0:52-nél). Az, hogy a capitoliumi hölgy is átérezte a ruha szimbolikáját, szerintem nagyon szép jelenet. + Effie mikor szintén sírva fakad, és, amikor Peeta átöleli+bátorítóan néz Katniss-re, hűha, na ez a trailer a zenéjével együtt még jobban is tetszik mint az előzőek. Talán mert most az érzelmekre jobban rámutattak. Annyira várom a filmet, remélem nálunk, Szombathelyen is játsszák a Cinema City-ben. Azt hiszem itt az ideje újraolvasnom a könyveket :) Üdv: Enikő.

    VálaszTörlés
  17. Fú, elképesztően jó!!! A szám tátva van! :D

    VálaszTörlés