2013. október 1., kedd

4(!) féle Futótűz borítóval jelentkezik az EW eheti száma

És egy cikk is lesz majd benne a Futótűzről. Annak az ajánlóját majd hozom, de nem tudom, mikor, előbb igyekszek kitenni a nem fordítós anyagokat. És persze nem tudni, innentől kezdve mi mikor jelenik meg...
Íme a Katniss-es címlap, Peeta, Gale és Finnick az ugrás után. Annyi jó fickó, komolyan mondom, el vagyunk kényeztetve ;) Nem baj, ha mindet nagy méretben teszem be???


Az eheti címlapsztoriban az EW mélyre hatol - a Hawaii dzsungel mélyére, amely során az Éhezők Viadala: Futótűz forgatását látogattuk meg. A várva várt folytatás, amelyben Katniss (Jennifer Lawrence) élete veszélybe kerül a Panemben kitörni készülő zavargások miatt, csak november 22-én kerül a mozikba. De mindenféle olyan anyagunk van, amellyel csillapíthatjuk étvágyadat. Ráadásul Katniss, Peeta, Gale és Finnick mindegyike saját címlapot kap a gyűjtők nagy örömére. 
A különleges Hawaii riport után Santa Monicába vesszük utunkat, ahol az EW újra összehívta a szereplőket - az új rendezővel Francis Lawrence-szel és Nina Jacobson producerrel kiegészülve - egy az új filmmel kapcsolatos vidám beszélgetés erejéig. Hogy milyen témákról? Mindenről, kezdve attól a döntéstől, hogy Peeta karakterét kicsit belevalóbbá teszik, egészen Lawrence látványos eséséig, amelyet az esküvői ruhájában követett el, miközben a kamerák forogtak. A film készítői beszéltek arról, hogy új jeleneteket készítettek Plutarch Havensbee karakterével (akit Philip Seymour Hoffman) alakít, Jena Malone pedig arról mesél, milyen izgalmas volt eljátszani a baltával hadonászó Johanna Masont. Annak ellenére, hogy jól érezték magukat egymás társaságában, mindenki komolyan vette a feladatát, hogy tiszteletben tartsa Suzanne Collins regényének szívszorító alaptörténetét. 
- Minden egyes jelenetben feltettük a kérdést, hogy "Hogy éreznék magukat ezek az emberek, ha egy Éhezők Viadaláról térnének vissza?" - mondja Jacobson. - Mi történik, amikor az ember ezekkel a háborús élményekkel tér vissza, nem pedig azt, hogy mi történik egy olyan filmben, amikor az ember sok mindenkit legyőzött?
Forrás: EW

Természetesen, ha előkerül - nagyon izgalmasnak tűnő - teljes cikk, azt is igyekszem majd hozni.





8 megjegyzés:

  1. Asdfghjkl ._. Gyönyörűek! Olyan Futótüzesek! Fú, el vagyunk kényeztetve. Ráadásul csak nekem tűnt fel a ,,Brand new photos" felirat? Feldobtad az estémet Ancsi :')

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszintén szólva nekem semmi nem tűnt még fel, mert futószalagon hoztam a cuccokat, ahogy jöttek. :) Na oké, azért a videókat megnéztem azóta/közben :)
      De valóban. Egyelőre az EW oldalán még nincsenek fenn "brand new photo"-k, de előbb-utóbb elő szokott kerülni a cikk, amint tudom, hozom.

      Törlés
  2. Hogy nem baj e? Viccelsz? Nagyon jó mindeggyik :) (Ez a sok jóképű fiú ,huhú)

    VálaszTörlés
  3. Úúú, húú, wáááá!!
    Annyira királyok, anyám, bárcsak már november huszadika lenne, akkor csak két nap, és itt a premier... Nagyon várom!!

    VálaszTörlés
  4. Aaaawwwwhhhh, köszönjük! :D

    VálaszTörlés
  5. Ennyi jó pasit egy oldalon!!! Komolyan mondom ennél nem is lehetne jobb estém!!! :))

    VálaszTörlés
  6. Tényleg jól sikerültek a borítók. :) El bírtam őket nézegetni. Egyébként szimpatikusnak hangzik az előcikkben megpendített húr, hogy Peeta karakterét megpróbálják kicsit belevalóbbá tenni a filmben. :D

    VálaszTörlés