2013. szeptember 7., szombat

Vadiúj karakterképek a Futótűz szereplőiről

A TheHungerGamesExplorer oldalára feltettek egy új rovatot a film szereplőiről, és az őket alakító színészekről, illetve a stáb néhány további tagjáról, és itt minden egyes szereplőhöz új képet csatoltak karakterében! Ezeket a képeket mutatom meg itt, és ezek bekerülnek a Szereplők aloldalra is. 












14 megjegyzés:

  1. Azta Ceasar hogy néz ki... :D Amúgy királyak a képek, és végre Mags jobban hasonlít ezen a képen arra a Magsre, akit elképzeltem.

    VálaszTörlés
  2. De jóó képek :)) Nagyon tetszenek. Priim :DD

    VálaszTörlés
  3. Úúú, Effie! De nagyon durva... xdd

    VálaszTörlés
  4. Úúú, Peeta meg Finnick milyen cuki és végre Haymitch is józannak tűnik. :))
    Nagyon tetszenek ezek a képek! :D

    VálaszTörlés
  5. Amúgy én is baromi elégedett vagyok, és jónak tartom a sorozatot, ugyanakkor Peetáról szívesebben láttam volna valami jellemzőbb képet. Tudom, hogy poszttraumatikus stressz meg minden, de valami meleg mosoly jól mutatna az arcán! :)

    De Finnick tényleg nagyon aranyos itt, meg úgy általában klassz képek születtek. Tökjó, hogy végre természetesek leginkább.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az tényleg igaz, hogy Peeta arcán lehetett volna valami melegebb mosoly viszont annira örülök neki, hogy a filmből vannak képek és hogy most nem pózolnak mint általában a többi képen. :)

      Törlés
    2. Így van, ebben egyetértünk :)

      Törlés
    3. (Y) Egyetértek :)
      Ahhh, Sam durván Finnick ezen a képen <3 :D

      Törlés
    4. Jaj, nekem azért Finnick egy hajszállal kevésbé cukifiú.
      Az én fejemben kicsit izmosan dögösebb, mint kisfiús, de szerethető a kép nagyon ;) Kifejezetten tinilányoknak készült :P :D

      Törlés
  6. Jaj, milyen jók ezek a képek! Tényleg olyan spontán portréknak tűnnek, és tetszik, hogy egy kicsit mindenkinek látszik benne az egyénisége. :) Mags és Finnick is nagyon aranyosak, meg nekem még a Cashmere-Gloss páros tetszik különösen.

    Egyébként én vagyok az egyetlen, aki legszívesebben kiverné Ceasar fogait, amikor így vigyorog? :D (Meg a trailerben amikor nyitott szájjal röhög.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, én valamiért el bírom fogadni, hogy nála ez dizájn. Effie sokkal jobban irritál.

      Törlés
  7. Ez elég király sorozat lett, tetszik kb. az összes kép. Enobaria-t nagyon bírom és már azt is megszoktam, hogy ilyen kerol típus lett a filmben (szőkének képzeltem el világos bőrrel). Effie meg... (neöljmegAncsi) imádom. xD

    VálaszTörlés
  8. Mindeggyik fantasztikus, de nekem Katniss képe tetszik a legjobban!

    VálaszTörlés