2013. szeptember 19., csütörtök

Tiktak 10: Most a világpremierre és az európai premierekre lehet utat nyerni

Forrás: ThehungerGamesExplorer
Elnézést, le kellett lépnem, de íme a részletek.
Ami az izgalmas, hogy a korábban ismert háromhoz képest, most kiderült, hogy 5 európai helyszínen és időpontban lesz premier: 2013. november 11. - London, 2013. november 12. - Berlin, 2013. november 13. - Madrid, 2013. november 14. - Róma, 2013. november 15. - Párizs.

A hivatalos nevezési szabályzat amúgy elég hosszú, és mindenre kiterjedő, és mivel igen, ez is USA és Kanada lakóinak jár, minket nem érint, így nem foglalkoznék vele részletesebben, de akit érdekel, ITT elolvashatja.

Ettől viszont fontosabb, hogy ez a visszaszámlálás azt jelenti, hogy mi 9 hét múlva már mozizhatunk ilyenkor :)

Ui.: Nem akarok senkiben fals reményeket táplálni, de amikor múlt héten csütörtökön kaptuk a TikTak-ot, akkor pénteken cserében jött még egy Kiválasztott szereplő bejelentés. Nem merek analógiákra hagyatkozni, mert nem mindig jönnek be, de hátha. És mivel este 8-ig megint nem nagyon leszek gépközelben, ez meg is növeli az esélyét a dolognak ;) Azért legyetek majd résen, előbb-utóbb jövök.

2 megjegyzés:

  1. Úgy látom a magyarokat megint ,,kifelejtették"...egyebek mellet. Nem értem ennek mi értelme van, ha amúgy is magadnak fizeted az utazást, akkor tök mindegy magyar, német, ukrán, görög stb vagy-e.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyet értek, mert ez ha úgynézzük elég pofátlanság részükről... Amúgy ha ő fizeti a jegyet ha közelebb van nem lehet hogy még szívesen ki is fizeti, mert nem milliókba kerül?!?!?

      Törlés