2013. szeptember 11., szerda

Sorozat ajánló: Búra alatt

Ma estétől látható a TV2-n a Búra alatt című sorozat, amelyben az Éhezők Viadalában már látott Mackenzie Lintz is szerepel.

Mielőtt azonban részletesebben írnék a sorozatról, egy szolgálati közlemény: Ha tudtok olyan sorozatról, filmről, amely TV-ben látható, általunk is elérhető, kérlek, szóljatok: legjobb, ha az oldalsávban látható e-mailcímre írtok. Mivel én tévézés helyett nektek szállítom a híreket ;) viszonylag keveset TV-zek, így jó esély van arra, hogy ezekről a magyar vonatkozású dolgokról lemaradok, de szívesen írok róla, ha tudom.
Amúgy ez történt a Revolution-nel is, egyszerűen nem tudtam, hogy már megy itthon is, pedig 8 epizódjában a Futótűzben Seedert alakító Maria Howell is szerepel.

Na, akkor visszatérve a mai témánkhoz: A sorozat már szóba került július elején, amikor egy Mackenzie Lintz interjút hoztam. Bár a színésznő nem szerepelt túl sokat a filmben, azért mesélt róla kicsit, ám az interjú nagyobb része erről a sorozatról szólt, ami nagyon izgalmasnak is tűnt. ITT a Media-Addict ajánlóját is megtaláljátok, de természetesen én is hozom a szokásos ajánlókat is!

Íme az alaptörténet:
Az Egyesült Államokbeli kisváros lakói egy nap különös jelenségre ébrednek. Hirtelen gyorsasággal egy rejtélyes erőmező, egy láthatatlan Búra ereszkedik le a településre. A pánik azonnal eluralkodik az embereken, ám a megpróbáltatások sora csak most kezdődik számukra. Teljesen elszigetelődnek a civilizációtól és a láthatatlan Búrát sem belülről, sem kívülről nem lehet megsemmisíteni. A csapdába esett városlakóknak fel kell fedezniük a Búra eredetét, és létezésének célját. Forrás: Port.hu

És persze van előzetesünk is:



A sorozat tehát ma estétől szerdánként látható a TV2-őn, ahol ma máris dupla epizóddal nyit 21:30-tól és 22:15-től. Természetesen ezúttal is lehet véleményezni, hátha épp Ti hozzátok meg hozzá más kedvét :)

1 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszett nézni fogom, izgalmasnak találtam a szálakat a szituációt és tetszettek a karakterek. :)

    VálaszTörlés