2013. szeptember 25., szerda

Röviden

Bár az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy én is el voltam ma havazva (tudom, egyéni szocprobléma), ugyanakkor azért résen voltam, de semmilyen izgalmasság nem került elő: nem jelentettek be kiválasztott szereplőt, nem került elő annyira izgi cikk, amelynek aktualitása nem várhat, se egy lehetséges új Futótűz szám, still, de még csak forgatási fotó sem. Az Empire magazin szövegezése amúgy a tegnap linkelt szkenneken teljesen jól olvasható, szóval hétvégén - amikorra elcsitulnak kicsit a hullámok :) - tervezem, hogy lefordítom!

Most viszont néhány olyan apróságot hozok, amelyek az elmúlt napokban kerültek elő, de nem éreztem őket annyira sürgősnek, mégis a Futótűz illetve a Kiválasztott filmek aktuális állásával kapcsolatosak.
  • Pár hete már előkerültek olyan infók, amelyek szerint 137 percesre várhatjuk a Futótűz moziváltozatát. Már akkor mondtam, hogy erre azért még fogadást nem kötnék. Nos, azóta újabb időtartam került elő, mégpedig 146 perc (illetve 2 óra 26 perc, de a kettő egyezik, ugye). Még ezt sem tartanám véglegesnek, de ugye reménykedni lehet. :)
Forrás: AMCTheatres - Cinemark

  • A Kiválasztott forgatása kapcsán néhány aprócska infó: egy helyi hír szerint a héten csütörtökön Dawsonville-ben történik a film forgatása. A cikkben nincs szó arról, hogy vajon mely színészek felbukkanására lehet számítani a vidéken, viszont arra kitérnek, hogy nagyon komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani. Illetve, hogy keresnek helyi statisztákat.
  • Ha már statiszták, velük kapcsolatban egyre több felhívás jelenik meg. A legfrissebben repülésirányítókat (?!), tapasztalt pilótákat, orvosi tapasztalatokkal rendelkezőket keresnek (őket kifejezetten október 7-8-ra, vagyis a 8. körzetbe látogatást akkortájt fogják valószínűleg rögzíteni), illetve vöröses szőke hajúakat is is keresnek. Őket vajon mire???
  • Éstovábbá, ahogyan Liam Hemsworth-ről és Julianne Moore-ról, úgy Willow Shileds-ről is előkerült egy forgatás környékéről származó kép, amelyet az ugrás után megnézhettek.

Forrás: @QuarterQuellOrg

4 megjegyzés:

  1. Minél hosszabb lesz a film, annál jobb. Tőlem aztán 3 órás is lehetne,de azt nem hiszem, hogy ilyen hosszú lenne, viszont soha ne hagyjon el bennünket a remény! Én legalábbis remélem, hogy több mint 2 és fél órahosszás lesz. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek, én a Hobbitot is jól viseltem. Ezt meg aztán... :D

      Törlés
  2. A vörös hajúakat azért keresik mivel a Kapitóliumban Peeta együtt raboskodott két avoxal Dariusszal és Laviniával. Őket hívták az őrök vörös hajúaknak. Ha jó a következtetésem...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Laviniát már játszotta valaki az első filmben, rá nem kéne statisztát keresni. :) Szerintem valami tömegjelenethez kellenek, bár hogy melyik körzetnek szánják ezt a hajszínt, hát arról sejtelmem sincs.

      Törlés