2013. szeptember 9., hétfő

Pletykák és híresztelések a Futótűz filmzenei albumának előadói kapcsán

Két filmzenei kis hír, egyik sem hivatalos forrásból.

  • Ha emlékeztek, pár hete volt egy kósza hírünk arról, hogy Ed Sheeran esetleg szerepelni fog a Futótűz filmzenei albumán. Sajnos azóta előkerült egy videó (ITT, 3:48-tól van a lényeg), ahol egy interjú során megkérdezik Sheerant, hogy igazak-e a híresztelések, ő pedig azt mondja, hogy sajnos nem. Azt mondja, három számot is írt a témában, de sajnos mindhármat visszadobta a stúdió. Ha valaki nem akarja, hogy elhagyja a remény, még kapaszkodhat abba, hogy talán csak valami titoktartási kötelezettséget írattak alá Sheerannel, és ezért tagad, de akkor inkább azt mondaná, hogy nem mondhat semmit. Meglátjuk.
  • Egy másik Twitter-beszélgetés során egy Abby Chester nevű felhasználó arra utal, hogy egy zseniális számot hallott Ellie Goulding brit énekesnőtől, amelyet a Futótűz filmzenei albumára írt. Az énekesnő még vissza is kérdez, hogy honnan tud róla, de aztán nem firtatja tovább a dolgot. Ezután Abby Chester párszor még elmélázik a témán, és olyasmit ír, hogy "ez a dal volt a legjobb, amit életemben hallottam", illetve "Még mindig ébren vagyok és @elliegoulding dalán gondolkodom. Meghallgatni életem legnagyszerűbb pillanatai közé tartozott. Nem túlzok." Nos, ha ennek csak a fele igaz, talán vár ránk egy jó dal. Mi meg várjuk a hivatalos bejelentéseket, de a Coldplay óta semmi új a témában.
A fenti két idézet Abby későbbi tweet-jeiből származik.
Via TheHob

2 megjegyzés:

  1. Ne máááár. :( Ez most kicsit elszomorított. Mármint nem Ellie Gouldinggal van bajom (tekintve, hogy nem is ismerem a munkásságát, csak az I need your love-ot, de azt ki nem?), de ne mááár.
    Lehet, hogy elfogult vagyok de az a pasi egy isten. Mármint, a számai úristen.
    Lefekvés előtt pont nem ezt akartam olvasni. Óóó. :(

    VálaszTörlés
  2. D:
    És ez most direkt "D:". Nem szeretem Ellie Goulding-ot, remélem nem igazán lesz köze a Futótűzhöz... sem a későbbi filmekhez.
    Ed Sheeran meg különösebben nem érintett meg, mert szerintem nem ismerem a számait. Egy sem jut eszembe hirtelen.

    VálaszTörlés