2013. szeptember 21., szombat

Október 5-én debütál az Éhezők Viadala az RTL Klubon!

Már többen jeleztétek, hogy láttátok az RTL klub őszi ajánlójában, hogy menni fog az Éhezők Viadala filmváltozata, mostanra azonban végre van pontos dátuma és időpontja is a film vetítésének. Nos, akiknek nem volt lehetősége moziban megnézni és/vagy nem tudta megvenni DVD-n a filmet, most megnézheti a TV-ben is (otthon, kényelmesen, ingyen és díjmentve!!) az Éhezők Viadala filmváltozatát, mégpedig 2013. október 5-én (vagyis épp két hét múlva szombaton) este 21:45-től.

A késői időpontot szerintem az indokolja, hogy előtte valószínűleg megy majd az X-Faktor a film 16-os karikás, vagyis korábbi sávban nem is igen mehet az erre vonatkozó szabályok szerint. Mégis azt gondolom, hogy aki nem jutott el moziba, vagy nem tudott áldozni a DVD-re, az igenis fenn fog maradni fél 1-ig, szóval ez egy igazi rajongónak nem lehet gond egy szombat este legalábbis :))) Elvégre is a Comic Conos estén is sokan fenn voltunk, ugye?? ;)

Forrás: TV.animare

A forrásban jelölt linken minden egyes betöltés alkalmával új stillt láthatsz a háttérben a filmből, jó sokat ráadásul. A tippért pedig köszönet Emmának! :)

Akit tehát érdekel a film, írja fel a naptárjába, de ígérem, október 5-én is jelzek majd, nehogy elfelejtsétek!

Az ugrás után pedig beteszem az RTL klub őszi ajánlóját is, amelyben néhány képkockát is láthattok még a filmből, és amit többen is láthattatok már:


4 megjegyzés:

  1. Úristen, bár igaz megvan a DVD mégis ezzel a hírrel feldobtátok a reggelem, már nagyin várom ,hogy láthassam a TV-ből is :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, jól van, már hiányoltam, hogy csendben vannak a törzshozzászólóim :)

      Törlés
  2. Hú de jó:P Vártam már ezt a hírt mert láttam a TV-ben a reklámot és először azt hittem csak képzelődömxD!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már jelezték nekem többen is, csak addig nem akartam kitenni a hírt, amíg nem volt konkrét időpontja :)

      Törlés