2013. szeptember 15., vasárnap

Innen-onnan, 67.

Úgy látom, minden hétvégére összegyűlik egy adag vegyesvágott, bár azért továbbra sem szeretném elkötelezni magam a rovat mellett, ami akkor élénkebb, amikor kevesebb egyéb hír, cikk van. Mert ha több minden van, ami a készülő filmekhez kapcsolódik, akkor inkább azzal foglalkozok...

Az Esquirer magazin fennállásának 80. évfordulója alkalmából készített egy galériát, 'Life of man' címmel, amelyben 80 férfit mutatnak be, akik az elmúlt 80 évben születtek. Közülük az egyik Josh Hutcherson. Illetve lesz még Woody Harrelson az ugrás után, és mindkettőjükről van pár soros portré is, ami Josh-tól van (a tanács, amit a hírnévvel kapcsolatosan Tom Hankstől kapott), azt már pár hete ITT olvashattátok.

Forrás: Esquirer



A Liam Hemsworth rajongókat remélem, megnyugtatja a hír, hogy a Paranoia című film visszakerült a Port.hu-ra (október 3-as bemutató továbbra is), szóval pár héten belül újra mozizhatunk!
Ezúttal azonban a Cut Bankből (a filmről bővebben ITT) láthatunk egy új jelenetfotót:

Forrás: LiamHemsworthBr

TotalFilm magazin az American Hustle című filmről hoz le hosszabb cikket, amelyet nem fogok lefordítani, ugyanakkor a képeken - természetesen - ott van Jennifer Lawrence is, szóval lehet nézegetni a kikerült szkenneket.





Az Esquirerben, ahol Josh is feltűnt az elmúlt 80 évben szültetett férfiúk között, Woody Harrelsont is megemlítik, és róla is mellékeltek képet is:

Forrás: Esquirer
Róla íme a rövid ismertető is.
Mire a legbüszkébb: Kétségkívül a gyerekeimre. Nem mintha az elején annyira megdolgoztam volna értük - akkor még csak böfögtek, meg aludtak. Nem kellett volna ezt mondanom. Ó, basszus. De igen. A gyerekeim.

Élete legjobb napja: Az, amelyiken megismertem Laurát [a felesége], ami a Cheers forgatásán történt. Jött egy média műhely a filmhez az UCLA-tól, és ő is köztük volt. Ez volt az egyetlen alkalom nyolc év alatt, amikor odamentünk hozzájuk, és beszélgettünk velük - először Teddy-vel beszélgettem, aztán másokkal is egy kicsit. Megkérdeztem, vannak-e valakinek titkárnői készségei, ő [Laura] pedig felemelte a kezét. Aztán hosszan elbeszélgettünk, és ő lett az asszisztensem. Három évvel később pedig fizetésemelést ajánlottam neki.

Ezúttal Alan Ritchson kapott új szerepet, akit a The Wedding Ringer-ben láthatunk majd viszont.
A film egy Jimmy (Kevin Hart) nevű fickóról szól, aki egy vőfély/esküvői tanú szolgáltatást vezet és olyan férfiaknak segít, akiknek valamilyen okokból nincs más rokonuk, hogy mellettük álljon, életük Nagy Napján, az esküvőjén. Dag (Josh Gad) leendő vőlegény épp ilyen helyzetben van, de ami még rosszabb, a legénybúcsújára is szüksége van kilenc emberre. Amikor minden kötél szakad, Doug felkeresi Jimmy szolgáltatásait, hogy véghezvigyenek egy színjátékot, ám azzal fenyegetőzik, tönkreteszi Jimmy-t, ha valami félresikerül. Forrás: Broadway World

Julianne Moore szerződésén illetve sajtóközleményén még alig száradt meg a festék, a színésznő máris bekerült a kis hírek közé. Mondjuk ez már Natalie Dormerrel is így volt. Előbb a Don Jon (nálunk opktóber 3-tól látható) premierjéről érkeztek képek:


Forrás: Zimbio

Majd pedig az októberi InStyle magazin címlapján láthatjuk a színésznőt:

Forrás: FashionScansRemastered

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése